Linjanhoitaja metallituotannon pinnoitustehtaalle KESÄTYÖ

Aurajoki Oy on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Kaikissa vaiheissa eettisesti toteutetut laadukkaat tuotteet ja palvelut, turvallinen työympäristö ja -yhteisö, ammattitaitoinen toiminta sekä ympäristön huomioiminen ovat kaiken toimintamme perusta. Alan johtavana toimijana tarjoamme asiakkaillemme Suomen nopeimman kuumasinkityksen, kattavimman valikoiman elektrolyyttisiä pinnoitteita sekä laadukkaat teräsrakenteet. Kaikki palvelumme tuotetaan vastuullisesti ja nyt myös täysin hiilineutraalisti. 


Etsitkö kesätyötä tuotannonalalta, jossa työt voisi aloittaa heti? Hae meille töihin ja liity mukaan Aurajoki Oy:n ammattitaitoiseen tiimiin. 


Työ on mahdollista aloittaa heti ja tulisit työtä tekemään talvenajan sovitusti viikonloppuvuoroissa. Mikäli et pysty aloittamaan työtäsi vielä, ei hätää vaan koulutuksia tullaan toteuttamaan myös toukokuussa. Kesällä työ on kolmivuorotyötä arkipäivinä ja työtä tehdään viikoittain aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työ on kesäkauden osalta kokoaikainen ja määräaikainen. 

Työtehtävät sijoittuvat pinnoituslinjastolla työskentelyyn kattaen tuotteiden valmistuksen, linjastonhoidon, valvonnan ja ylläpidon. Työ on seisomatyötä ja sisältää erilaisia nostoja linjastoilla. Tehtävässä noudatetaan teknologia-alan työehtosopimusta.

Tehtävään koulutetaan, joten aikaisempi tausta alalta ei ole kaikki kaikessa vaan se, että olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat tehdä pitkäjänteisesti töitä sekä omaat kyvyn itsenäiseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn. Toivomme hakijoiden omaavan reippaan työotteen ja motivoituneen asenteen sekä nauttivan työstä, jossa näkee kättensä jäljen. 

Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Orikedon yritysalueella Metsämäen kaupunginosassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisesta linkistä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä: hanssi.laajajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: +358406875267
Sähköposti: hanssi.laajajarvi@sol.fi
Sijainti: Turku

Logo

Linjanhoitaja metallituotannon pinnoitustehtaalle KESÄTYÖ

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!