Liven tuottaja Aamulehteen

Aamulehti on Tampereen ja Pirkanmaan ääni Suomessa, digitaalisen journalismin kunnianhimoinen edelläkävijä ja kansallisesti tunnettu uutisbrändi. Olemme osa Sanoma Media Finlandia. Aamulehti on myös kunnianhimoinen liikkuvan kuvan toimija. Lähetämme tilaajillemme erittäin runsaan kattauksen pirkanmaalaista urheilua, tapahtumia, konsertteja – sekä tietenkin uutisia meiltä ja maailmalta juuri silloin kun ne tapahtuvat. Lähetyksistä vastaa Aamulehden liven ja kuvan tiimi, johon etsimme nyt vakituista liven tuottajaa.

 

Vakituinen liven tuottaja Aamulehteen

Liven tuottajan tehtäviin kuuluu lähetysten ideointi, tuottaminen, koordinointi, kuvaaminen ja jopa juontaminen. Tuottaja työskentelee yhteistyössä etenkin liven ja kuvan päällikön kanssa. Hakijalta odotamme koeteltua kokemusta livetuotannoista, ymmärrystä niihin liittyvästä tekniikasta sekä innokkuutta kehittää ja oppia uutta. Vuorovaikutus- ja verkottumistaidot auttavat tehtävässä, sillä tuottaja tekee paljon yhteistyötä sekä Sanoman kollegoidensa että pirkanmaalaisten yhteisöjen kuten urheiluseurojen kanssa.

Työtä tehdään pääasiassa Siperian liikekeskuksessa Tampereen historiallisessa Finlaysonin tehdasmiljöössä. Työstä osa voi joissain tilanteissa olla vuorotyötä. Tarjoamme modernit työtilat kaupungin ytimessä, ajanmukaiset ja kehittyvät työkalut, hyvähenkisen työyhteisön sekä mahdollisuuden palvella yleisöä osana journalismin huippuammattilaisten verkostoa. Sanomassa meillä kuuluvat asiaan tietenkin myös hyvät henkilöstöedut sekä monipuoliset ura- ja kouluttautumismahdollisuudet konsernin sisällä.

Työtehtävä on vakituinen, aloitus sopimuksen mukaan heti, kun mahdollista. Lisätietoja tehtävästä antaa Aamulehden liven ja kuvan päällikkö Tuukka Välimäki, tuukka.valimaki@aamulehti.fi, 050 315 5882.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Aamulehti

Aamulehti on Tampereen ja Pirkanmaan ääni Suomessa, digitaalisen journalismin kunnianhimoinen edelläkävijä. Valtakunnallisesti seurattu Aamulehti on Pirkanmaan tavoittavin monimedia ja printissä Suomen toiseksi suurin 7-päiväinen sanomalehti. Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Tampere

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!