Logistiikkakoordinaattori

Haemme Ulvilaan

LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA

Kehitämme prosessejamme ja toimitusketjuamme jatkuvan parantamisen periaatteella. Tilaus-toimitusketjupäällikkömme tarvitsee tiimiinsä logistiikan osaajaa, joka ymmärtää myös IT-järjestelmien päälle. Ymmärrät materiaalivirran sekä toimivan logistiikan merkityksen koko toimitusketjulle ja sen vaikutukset yhtiön kannattavuuteen.

Olet vastuussa kuljetustilauksista ja kuljetuspoikkeamista. Osaat ja haluat järjestellä ja kehittää nykyisiä kuljetuksia ja kuljetusreittejä. Työhön kuuluu asiakkaiden, kuljetusliikkeiden, varaston ja tuotannonsuunnittelun kanssa kommunikointia. Tiiviissä tiimissä toimiessasi olet myös avoin opettelemaan muissa toiminnoissa sijaistamista. Toimit tilausjärjestelmämme pääkäyttäjänä, ja osaat hyödyntää Microsoftin tuotteita, etenkin Exceliä, sujuvasti työssäsi.

Analyyttisen ajattelutavan lisäksi persoonasi on helposti lähestyttävä. Olet usein ensimmäinen kontakti asiakkaiden ja kuljetusliikkeiden suuntaan myös ongelmatilanteissa, joten viestit selkeästi ja johdonmukaisesti. Ymmärrät ihmisten välisiä eroavaisuuksia ja sovitat omaa toimintaasi saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen.

Arvostamme etenkin

• tietoteknistä osaamista

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa

• kokemusta vastaavista tehtävistä.

Mikäli tunnistit itsesi hakutekstistä ja haluat tehdä pelkkää hyvää, tässä hakuohjeet:

 

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy.

Luottamukselliset tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostilla
Jari Nokkoselta p. 040 523 2930 tai jari.nokkonen@talentcenter.fi

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 10.4.2023.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Satamaito

Satamaito on toiminut itsenäisenä maidontuottajien omistamana osuuskuntana jo yli sadan vuoden ajan. Meijeritoiminta alkoi Porissa vuonna 1902. Nykyisissä Suomen moderneimmissa meijerin tuotantotiloissa Ulvilassa olemme toimineet vuodesta 2018.

Valmistamme vuodessa yli 50 miljoonaa litraa nestemäisiä maitotuotteita. Yli 40 miljoonan euron liikevaihtomme muodostuu pääasiassa nestemäisten maitovalmisteiden myynnistä vähittäis- ja tukkukaupoille.

Me uskomme hyvään tahtoon ja sinnikkyyteen, ja teemme joka päivä töitä hyvinvoivien lehmien, korkealaatuisen tuotannon ja ravitsevan kotimaisen ruuan eteen. Omilla toimillamme pyrimme myös pienentämään hiilijalanjälkeä ja taistelemaan ruokahävikkiä vastaan. Haluamme tehdä pelkkää hyvää!

Sijainti: Satakunnantie 7 28400 Ulvila

 

Logo

Logistiikkakoordinaattori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!