Logistiikkapäällikkö -tarvikeostot & toimitusketju

Logistiikkapalvelumme kattavat kilpailutetun tuotteistomme toimitusketjun valikoimanhallinnasta asiakkaidemme hyllyyn, sisältäen siis sekä oston, varastoinnin, kuljetusten ja hyllytysten prosessit. Kauttamme kulkevat materiaalivirrat aina hoitotarvikkeista koulutarvikkeisiin julkisen puolen asiakkaillemme, joista suurimmat ovat Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, tulevaisuudessa Pirkanmaan hyvinvointialue Pirha, Kanta-Hämeen hyvinvointialue Oma Häme sekä Tampereen kaupunki. Tarjoamme asiakkaillemme arjen helppoutta, kustannussäästöjä sekä kattavan palvelu- ja tuotevalikoiman. Pääset tutustumaan toimintaamme täältä.

Logistiikkapäällikkönä tiimiisi kuuluvat ostoista ja asiakaspalvelusta vastaava esihenkilö, sekä 8 hengen osaava logistiikka-asiantuntijatiimi. Vastuualueesi kokonaiskoko on n. 30 henkilöä. Vastaat toimittajayhteistyöstä sekä hankintapalveluissa kilpailutetun valikoimamme toimitusketjun sujuvuudesta. Korvaavien tuotteiden saanti sekä varautuminen tarvikkeiston riittävyyteen ovat syitä siihen, miksi toimiva toimittajaverkosto on meille olennainen. Tehtävässä keskitytäänkin kehittämään yhteistyötä ja toimintamalleja, sillä maailmantilanteista ja asiakkuuksistamme johtuen muutoksia tulee nopeastikin valikoimaan ja tarpeisiin. 

Pääset kehittämään ja suunnnittelemaan asiakaslähtöisesti toimitus- ja jakelukanavia yhteistyössä varaston sekä muiden logistiikkapalveluiden toimintojen kanssa. Varastoinnista ja kuljetuksista vastaavat toimintojemme päälliköt. Teet saumatonta yhteistyötä yli tiimi- ja liiketoimintarajojen; Tuomessa hankintapalvelut ja logistiikkapalvelut tekevät yhteistyötä liittyen erityisesti kilpailutuksiin, sopimuskauteen ja toimittajayhteistyötön. Tehtävässäsi on olennaista osallistaa, kerätä kattavasti tietoa ja tehdä strategisesti tärkeitä päätöksiä perustuen raportteihin ja analyyseihin. 
Liiketoimintaan liittyvien vastuiden lisäksi toimit meillä olennaisessa roolissa arjen tukena, sparrailijana ja lähijohtajana.

Etsimme sinulle samaan aikaan työparia valikoimapäälliköksi ja olette tiiviisti yhteistyössä valikoimaan ja toimitusketjuun liittyvissä kysymyksissä. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Koska Tuomella ihmiset ovat keskiössä, useamman vuoden lähijohtamisen kokemuksesi kautta sydämesi sykkii valmentavalle johtajuudelle ja innostaville sparrauskeskusteluille. Osaat tukea asiantuntijoita tehtävissään sekä esihenkilöä oman tiiminsä kanssa. Kuuntelet empaattisesti, viestit avoimesti ja johdat tavoitteiden kautta. Osallistat ja ohjaat tehtäviä tiimisi asiantuntijoille, tukien myös heidän ammatillista kasvuaan.

Tehtävässä apua voi olla soveltuvasta korkeakoulututkinnosta, mutta tärkeämpää meille on takataskustasi löytyvä kokemus oston- ja tavaralogistiikan toimitusketjun hallinnasta, toimittajayhteistyöstä sekä muutosten läpiviennistä onnistuneesti. Ymmärrät toiminnanohjausjärjestelmien, ehkäpä jopa SAP:n, sielunelämää ja toimintaperiaatteita, jotka vaikuttavat valikoiman hallintaan. Luovit joustavasti yrityksen prosessien, strategisen kehittämisen sekä asiakas- ja toimittajarajapinnan välillä. Toimintatyyliltäsi olet joustava, johdonmukainen ja osallistava; uskot siihen, että yhteistyön voimalla varmistat strategisten tavoitteiden toteutumisen.

Tarjoamme

  • Tavaksi vapaalla ry
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Työmatkaetu
  • Tulospalkkio
  • Lounasetu

Tuomi Logistiikka on vakaa työnantaja ja kehitysmyönteisessä organisaatiossamme pääset näyttämään kykysi ja pääset tutustumaan yhtiömme eri liiketoimintoihin. Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua! Lisää meistä sekä henkilöstöeduistamme voit lukea urasivultamme.

Meille on tärkeää, että jokainen uusi tuomilainen tunnistaa itsensä arvoistamme. Pääset tutustumaan niihin täältä:

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 350 henkilöä ja liikevaihtomme on 134 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Ota yhteyttä:

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, Tampere

Resonoiko valmentava johtajuus ja logistiikkapalveluiden tehtävät? Hienoa! Jätähän siis hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen. Kuulisimme mielellämme jo hakemuksessa kokemuksestasi lähijohtamisesta sekä onnistumisistasi muutostilanteissa. Aloitamme haastattelut hakuajalla ja toivomme henkilön voivan aloittaa tehtävässä tammikuun alussa.

Lisätietoja antaa Logistiikkajohtajamme Antti Sinervo numerosta 040 831 6709 , parhaiten tavoitat hänet to 17.11 klo. 14.30-15.30, ti 22.11 klo. 10-11 sekä ti 29.11 klo. 14-16. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

Logo

Logistiikkapäällikkö -tarvikeostot & toimitusketju

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!