Logistiikkatyöntekijä, Ylöjärvi

Etsimme asiakkaallemme Porkka Finland Oy:lle 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ.

Ylöjärvellä sijaitsevassa tehtaassa valmistetaan Porkka Walk-In kylmä-, pakaste- ja puhdashuoneita sekä modulaarisia Step-in -huoneita elintarvikkeille.

Työtehtäväsi pitävät sisällään sisälogistiikan puolella tavaran vastaanottoa, lastauksia sekä rahtikirjojen tekoa. Työssäsi ajat päivittäin trukilla. Toiminnanohjausjärjestelmänä on Navision ERP. 

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat aito motivaatio ja kiinnostus työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus logistiikan tehtävistä, rahtikirjojen tekemisestä sekä trukilla ajosta katsotaan tässä tehtävässä eduksi. Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Jos sinulla ei ole jotain näistä edellä mainituista taidoista, niin saat tarvittavan koulutuksen.

Työ on kokoaikainen päivätyö, 40h/vk ja koeajan verran 6kk määräaikainen työsuhde. Haemme kuitenkin pitkäaikaista työntekijää.

Kyseessä on pitkät perinteet omaava yritys sekä reilu ja hyvä työpaikka, missä työpanostasi arvostetaan. Pääset osaksi sosiaalista ja erittän positiivista tiimiä, joten toivomme sinulla olevan näitä samoja ominaisuuksia. 

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!