Keikkatyö/kesätyö / pirkkala

Logistiikkatyöntekijöitä Tampereelle

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Hae tähän työpaikkaan

Logistiikkatyöntekijöitä pakettilajitteluun Tampereelle

Asiakkaamme on Pohjoismaiden johtava pakettitoimittaja.Heidän modernit ja uudet varasto-ja terminaalitilansa sijaitsevat Tampereella Pirkkalassa.

Etsimmekin nyt heille pakettilajitteluun logistiikka-alan työntekijöitä työskentelemään keikkaluonteisesti. Hyvillä tekijöillä on mahdollista työllistyä myös kesäksi.Työvuoroja on tarjolla päivävuoroissa (klo:7-15) ja yövuoroissa (klo:23-07)

Hakijoilta odotamme oma-aloitteista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Työssä onnistumisessa auttaa tarkkuus, hyvä muisti ja hyvä fyysinen kunto. Työ on ajoittain raskasta ja sisältää nostelua ja kiertolikkeitä.  Aikaisempi työkokemus varasto- ja terminaalitehtävistä, sekä sähköpässin ja pinkkarin käyttö katsotaan eduksesi. Työhön annetaan perehdytys työvuorossa. Työkieli on suomi ja vaadimme täysi-ikäisyyttä työaikojen ja työn itsenäisen luonteen vuoksi.

Työt alkavat perehdytysvuorolla, sopimuksen mukaan. Palkkaus on AKT-terminaalityöntekijöiden TES mukainen.

Hae paikkaa klikkaamalla 'Hae tähän työpaikkaan' ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitäthän hakulomakkeeseen CV:n ja / tai hakemuskirjeen. Lisätietoja saat osoitteesta elisabeth.porkka@sol.fi. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia. 

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Logistiikkatyöntekijöitä Tampereelle , Keikkatyö/kesätyö
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy, pirkkala
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0407030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi
Sijainti: pirkkala

Logo

Logistiikkatyöntekijöitä Tampereelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!