Logistiikkatyöntekijöitä Virkistyshotelli Yyteriin / kesätyö

Yyterin kesä tarjoaa elämyksiä ja virkistystä kesän aikana noin 200 000 kävijälle. Elämysten toteuttamisessa isoa roolia näyttelee Virkistyshotelli Yyterin logistiikkatiimi, joka huolehtii, että kaikki pisteet toimivat täydessä kapasiteetissaan.

Oletko liikunnallinen? Eikö helle hidasta vauhtiasi? Onko mönkijällä ajelu tuttua puuhaa?

Tästä kesän vauhdikkain työpaikka!

Pidät huolen siitä, että rannan jäätelökioskeilla ja kahvilakontissa riittää myytävää myös jonon hännillä odottaville. Jos jäätelö uhkaa loppua kioskilta, nappaat mönkijän allesi, ja hurautat hakemaan jäätelötarjontaan täytettä hotellilta. Purat ja täytät tukusta haettavia kuormia, sekä autat muissa logistiikkapuolen tehtävissä.

Tämä kesätyö saattaa olla sinun, jos

- sinulla on mönkijä-/traktorikortti

- olet oma-aloitteinen ja osaat ennakoida

- olet ripeä liikkeissäsi

- omaat hyvän fyysisen kunnon.

Mönkijällä liikkuessasi moni turisti saattaa nykäistä sinua hihasta, ja kysyä suuntaneuvoja, joten Yyterin alueen tuntemus ja asiakaspalveluluonne ovat ehdottomasti eduksi tehtävässä. B-ajokortti on myös plussaa, sillä tällöin sinua voidaan pyytää myös tarvittaessa käymään keskustassa sijaitsevassa tukussa.

Työtunteja lupaamme sinulle vähintään 60 h/3 viikkoon ja palkkasi määrittyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimukseen nojaten. Työn kesto on noin 6 viikkoa ja aloitusajankohtia on kaksi. Pääset itse vaikuttamaan siihen, oletko alku- vai loppukesän porukassa, mutta alkukesän työntekijät aloittavat jo toukokuun lopulla, ja loppukesän tekijät heinäkuun alkupuolella.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jätäthän sen mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa .

Jätä CV ja hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta viimeistään 5.3.2023. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Kuronen, p. 040 553 0240 tai emmi.kuronen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme täältä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri tarjoaa hotelli-, ravintola- sekä kylpyläpalvelut uniikin luonnon ympäröimänä. Sykkiikö sydämesi kesälle, rannalle, herkulliselle ruoalle, erinomaisille aktiviteeteille, hauskanpidolle ja kaiken lisäksi haluaisit työskennellä ravintola- ja matkailualalla? Tule meidän työkaveriksi!

Sijainti: Sipintie 1, 28840 Pori
Logo

Logistiikkatyöntekijöitä Virkistyshotelli Yyteriin / kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!