Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Vuodesta 1980 lähtien olemme olleet mukana kehittämässä turvallisempaa ja toimivampaa raideliikennettä, vesi- ja energiahuoltoa sekä teollisuutta.  

Mipro on vahvasti kasvava yritys, jolla on toimipisteet Mikkelissä, Espoossa, Oulussa sekä Tallinnassa. Työllistämme yli 150 tekniikan alan ammattilaista. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja asiakkaitamme ovat muun muassa Väylävirasto, Kaupunkiliikenne, Eesti Raudtee As sekä lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.  

Etsimme joukkoomme nyt  

Logistiikkavastaavaa 

vastaamaan Mipron logistiikkatoiminnoista sekä avustamaan ostoissa. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset seuraamaan raideliikenne sekä vesi- ja energialaitosten toimitusten projektointia ja tukemaan niitä konkreettisella tasolla. Toivomme, että sinulla on entuudestaan kokemusta logistiikka-alalta tai esimerkiksi varastotehtävistä; myös jonkun varastonhallinta tai toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus on hyödyksi. Perehdytämme kuitenkin sinut tehtävään, joten jos sinulla on intoa oppia uutta ja omaksua asioita nopeasti, ei aikaisempi kokemus ole välttämätöntä. Ennen kaikkea työssä onnistuminen vaatii toimeen tarttuvaa työotetta sekä proaktiivisuutta, sillä tehtävä on hyvin itsenäinen. Edellytämme, että sinulla on vähintään B-ajolupa.  

Työpisteesi sijaitsee Mikkelin Rantakylässä. 

Mitä logistiikkavastaava tekee Miprolla? 

Tässä tehtävässä pääset tekemään todella monipuolisia töitä; kahta samanlaista työpäivää ei viikon aikana varmastikaan ole! Yleisiä tehtäviä päivän aikana on tavaroiden vastaanotto, niiden kirjaukset tietojärjestelmiin sekä varastointiin toimintaohjeiden mukaisesti. Työnkuvaan kuuluu myös erilaisten lähetysten luominen ja rahtikuljetusten tilaaminen noudattaen toimintaohjeita. Työotteeltasi sinun tulee olla tarkka ja huolellinen, sillä vastaat myös tarvikkeiden varastoista, mukaan lukien varastotapahtumista, projektien kirjauksista ja kunnossapidosta. Tehtäviisi voidaan osaamisesi mukaan liittää myös muita tehtäviä.  

Ostotehtävissä avustat erillistöihin ja varastohankintoihin liittyvistä ostoissa. Työhösi muun muassa kuuluu ostotilausten hallinta, hinta- ja toimitusaikahallinta sekä päivitykset, informointi ja seuranta. Nimetyn vastuualueen toimittajakannan hallinta ja materiaalivirtojen hallinta kuuluvat myös työhösi. Työssäsi noudatat tilaajavastuun edellyttämiä tehtäviä ja ylläpidät aktiivista toimittajayhteistyötä, toimien proaktiivisesti toimittajakentän arvioinnissa liiketoiminnan nykyiset ja tulevat tarpeet huomioiden. 

Tehtävässä sinulla on apuna ammattitaitoiset kollegat, joihin voit tukeutua aina tarpeen tullen.  

Miksi Miprolle?  

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Mipron oman koulutusakatemian avulla osaamisen jakaminen yrityksen sisällä, sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Saat tehtävässäsi vahvan tuen esihenkilöltäsi, omalta tiimiltä ja liiketoimintayksiköiltä. Perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut hammashoidolla ja erikoissairaanhoidolla, kattavalla vapaa-ajanvakuutuslisällä sekä Smartum Plus-etu työmatkatuella ja hierontaedulla.  

Lisätietoja ja hakuohje  

Hae tehtävää sähköisesti linkin kautta viimeistään 1.10.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Business Partner Saila Liukkonen, puhelimitse +358 400 832 205 arkipäivisin klo 9–10 (pois lukien perjantai 22.9.) ja sähköpostitse saila.liukkonen@mipro.fi. 

Työpaikasta lyhyesti

  • Logistiikkavastaava, Vakituinen
  • Mipro Oy, Kunnanmäki 9, Mikkeli
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Tarjoamme

  • Työsuhdepolkupyörä
  • Kattava työterveyshuolto hammashoidolla ja erikoissairaanhoidolla
  • Kattava vapaa-ajan vakuutuslisä
  • Smartum Plus-etu työmatkatuella ja hierontaedulla

Mipro Oy

MIPRO - NELJÄ VUOSIKYMMENTÄ TURVALLISUUDEN EDELLÄKÄVIJÄNÄ

Mipro on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Vuodesta 1980 lähtien olemme olleet mukana kehittämässä turvallisempaa ja toimivampaa raideliikennettä, vesi- ja energiahuoltoa sekä teollisuutta.

Mipro on vahvasti kasvava yritys, jonka pääkonttori on Mikkelissä; lisäksi yrityksellä on toimipisteet Espoossa, Oulussa sekä Tallinnassa. Työllistämme tällä hetkellä yli 130 eri alan ammattilaista. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja asiakkaitamme ovat muun muassa Väylävirasto, HKL, Eesti Raudtee As sekä lukuisat vesi- ja energiahuollon yhtiöt.

Sijainti: Kunnanmäki 9, Mikkeli

 

Logo

Logistiikkavastaava

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!