Lukkoseppä

Haemme lukitusjärjestelmien asennuksesta kokemusta omaavaa LUKKOSEPPÄÄ Lahteen monipuolisiin alan töihin

Etsimme haasteisiin tarttuvaa, asiakaspalveluhenkistä ja aidosti turvallisuusalasta kiinnostunutta henkilöä. Tehtäviin kuuluu mekaanisten ja sähköisten lukitusten asennukset ja korjaukset.

Odotamme hakijalta

  • Abloy- ja Iloq-tuntemusta
  • aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta
  • luotettavuutta ja ahkeruutta
  • kykyä suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työskentelyyn
  • ajokorttia ja turvasuojaajakorttia

Eduksesi luemme

  • sähköalan tai lukkosepän ammattitutkinnon

Tarjoamme

Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lue lisää työstä Loihde Trustilla Katjan kertomuksesta: Lukitusalalla saa ratkoa monenlaisia pulmia – Katja lähti alalle kaverin suosituksesta

Lisätietoja

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä ja Loihteesta antaa Lahden yksikön johtaja Sauli Mustisto, sauli.mustisto@loihde.com

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 480 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Sijainti: Jussilankatu 4, 15680 Lahti
Logo

Lukkoseppä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!