Lumityöntekijä (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaillemme reippaita lumityöntekijöitä Turussa sijaitseviin kohteiseen. Voit olla joko pyöräkuormaajan kuljettaja tai kattomies. Voit olla myös molempia! Työtä tehdään arkisin kohteesta riippuen joko yhdessä tai kahdessa vuorossa. Työ on määräaikainen työn sesonkiluonteen vuoksi. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus toki jatkaa toisen projektin parissa, mikäli soveltuvuus on hyvä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Toivomme sinulta

- kokemusta pyöräkuormaajalla tai isolla vastapainotrukilla ajosta

- et pelkää korkeita paikkoja

- työturvallisuus on sinulle tärkeää ja olet tarkka työturvallisuuden suhteen

- oma-aloitteinen ja itsenäinen luotettava tekijä

- toimeen tarttuva asenne, etkä pelkää tarttua lapionvarteen

- hyvä fyysinen kunto ja säänkestävyys

 

Työtehtävät

Monenlaiset lumen auraus ja läjitystyöt joko maassa (pyöräkuormaaja/vastapainotrukki) tai lumentiputustyöt katoilla. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Pyöräkuormaajan kuljettajan palkka on kokemuksesta riippuen 11-13€/h + lisät. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (9-11) 045 3501455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5B
Logo

Lumityöntekijä (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!