Sesonkityö / Jyväskylä

Lumityöntekijöitä ja liputtajia talvisesonkiin

Hae tähän työpaikkaan

Varaudumme lumentuloon ja etsimme asiakkaallemme lumityöntekijöitä sekä liputtajia talven sesonkiin

Työtehtäviäsi ovat käsilumityöt ja pyhäpäivien liputukset Jyväskylässä ja sen lähialueilla

 

Työntekijältä toivomme sitoutumista koko sesongin ajaksi niin arki kuin viikonloppu- ja pyhävuoroihin. Työn määrä riippuu lumentulosta ja liukkaudesta. Ja siten myös työajat vaihtelevat sääolojen ja pyhäpäivien mukaan. Luonteensa vuoksi työt sopivat esimerkiksi opiskelijoille tai lisätyötä etsiville henkilöille.

Työt aloittaessasi saat perehdytyksen työtehtäviin ja hoidettavaan alueeseen. Liikkuvan työn vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Toivomme sinulta vielä

  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Sään kuin sään kestävää asennetta
  • Itsenäistä otetta työn tekoon
  • Luotettavuutta ja hyvää työnjälkeä

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät sesongin ajan. Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja:

Kimmo Jakosuo p. 040 832 8476 (arkisin klo 9-15)

Työpaikasta lyhyesti

  • Lumityöntekijöitä ja liputtajia talvisesonkiin , Sesonkityö
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Jyväskylä
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040 832 8476
Sähköposti: kimmo.jakosuo@sol.fi
Sijainti: Jyväskylä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!