LVI-asentaja Pääkaupunkiseudulle

Haemme eri asiakayrityksillemme LVI-asentajia uudis- ja saneerauskohteisiin Pääkaupunkiseudulle ja sen läheisyyteen. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja työt kestävät arviolta 3-6 kuukautta.

Sinulta odotamme:

  • Aikaisempaa työkokemusta
  • Putkiasentajan perustutkintoa
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
  • Kaasuhitsaus- ja kärkimiestaidot katsotaan eduksi

 

Asiakasyrityksellä on tarjota toimeksiantoja monipuolisesti pääkaupunkiseudun alueella saneeraus- sekä uudiskohteista. 

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi tarkemmin täyttämällä hakulomakkeemme, joka avautuu linkistä (työilmoituksen kotiosoite, "Hae tähän työpaikkaan")  Lisätietoja antavat Sol Henkilöstöasiantuntijat Anna Wilén, anna.wilen@sol.fi tai Elisa Seppälä, elisa.seppala@sol.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen / kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: +358504075674
Sähköposti: kaj.strand@sol.fi
Sijainti: Helsinki

Logo

LVI-asentaja Pääkaupunkiseudulle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!