LVI-asentaja teollisuuteen

Caverion Industria Oy, Kokkola

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi LVI-huoltoasentajaa teollisuuden kohteisiin. Työnkuvasi koostuu monipuolisista LVI-asennus- ja korjaustehtävistä (mm. ilmastointi- ja putkiasennukset sekä ennakkohuolto) vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa sinulla on vapaus ja vastuu työstäsi sekä nautit esihenkilösi luottamuksesta.

Odotamme

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvan ammatillisen koulutuksen ja jonkin verran aikaisempaa kokemusta LVI-töistä. TIG-hitsaustaito katsotaan eduksi, mutta sinulta ei vaadita hitsauspätevyyksiä. Toivomme, että sinulla on toimeen tarttuva, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen työote sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Et myöskään tingi työturvallisuusasioista.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, osaavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Erinomaisten työvälineiden lisäksi ansaitset hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, lounas- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki; meillä viihdytään töissä ja tuetaan cavereita arjen askareissa. Käy tutustumassa mahdollisiin uusiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jyrki Myllymäki p. 050 3060436 tai sähköpostitse jyrki.myllymaki@caverion.com

Hae tehtävään 15.3.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Caverion Industria Oy

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa 15 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Puhelin: 050 3060436
Sijainti: Kemirantie 1, Kokkola
Logo

LVI-asentaja teollisuuteen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!