LVI-päällikkö

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi LVI-päällikkö?

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen määrittämille kumppaneille.

Haemme LVI-päällikköä Keski-Suomen alueelle Rissalan paikallisyksikköön. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Asiakkaasi ovat puolustusvoimien joukko-osastot ja yhteistyökumppanit.
  2. Tehtäväsi on toimia LVI-päällikkönä palvelualueellasi.
  3. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kannustamme kehittymään alasi huippuosaajaksi. 

Tulet työskentelemään vaativissa ja monipuolisissa LVI-, automaatio- ja kylmäalan tehtävissä asiakaskohteissamme. Toimipaikka on Siilinjärvellä Rissalassa ja vastaat yksikön henkilöstön kanssa yhteistyössä huolto-ohjelman toteutuksesta sekä palvelupyyntöjen ja vikakorjausten hoitamisesta. Tehtävään sisältyy osallistuminen kehittämishankkeisiin ja hankintojen järjestämiseen sekä valmiuden ja varautumisen suunnitteluun.

Otamme nykyisen osaamisesi huomioon ja tehtäväsi voi tarkentua rekrytoinnin aikana. Voit esimerkiksi toimia tehtävän ohessa rakennushankkeissa valvojana tai erilaisten teknisten järjestelmien vastuuhenkilönä. Henkilöstömme on meille tärkeä, koulutamme sekä kannustamme uuden oppimiseen.

 

Hae meille LVI-päälliköksi, jos sinulla on

  • aiempaa kokemusta kunnossapidon suunnittelusta ja järjestämisestä, teknisestä huollosta sekä tietoa kiinteistöhoidon ylläpitojärjestelmistä
  • palvelualtis asenne ja valmius uuden oppimiseen
  • tuloshakuinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky
  • soveltuva LVI- tai automaatioinsinööri (AMK) tai vastaava tutkinto ja vähintään 5 vuoden kokemus alalta.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään turvallisuusselvitys. Henkilön turvallisuusselvitysmenettelystä ja oikeuksista on lisätietoa osoitteessa: www.puolustusvoimat.fi/asiointi/turvallisuusselvitykset

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Mikko Rissanen, p. 0294 83 2182 klo 15-16.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 20.6.2021.

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Sijainti: Rissala
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!