LVI-projektipäällikkö, Lehto Asunnot Oy, Vantaa

Nyt etsimme Lehto Asunnoille LVI‑projektipäällikköä. Vastaat projektien LVI‑töiden taloudellisesta ja laadullisesta onnistumisesta yhdessä talotekniikkapäällikön kanssa sekä osallistut urakoitsijavalintoihin ja ‑hankintoihin. Toimit myös mahdollisesti vastuullisena KVV‑ ja IV‑työnjohtajana.

Toteutamme LVI‑urakoinnin työurakkana aliurakoitsijoillamme tai omien asentajien toteuttamana ja pidämme jokaisella työmaalla "ohjat omissa käsissämme" siten, että meiltä tulee myös kohteen KVV‑ ja IV‑työnjohtaja.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti, kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Tikkurilan toimistollamme.

Oletko perinteiden kannattaja vai tienraivaaja?
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään betoni- ja puukerrostalo‑konseptiemme parissa. Lehto kehittää kestäviä, kodikkaita ja kohtuuhintaisia asumismuotoja, joissa korostuvat ekologisuus ja kotimaisuus. Lehdon malli moduulirakentamisessa sekä teollisesti tuotetusta puukerrostalon konseptista ovat Suomen ensimmäisiä.

Tulet huomaamaan, ettemme ole mikä tahansa perinteinen rakennusliike. Käytämme rakentamisessamme mahdollisimman paljon esivalmisteisia komponentteja, jotka valmistetaan omilla tehtaillamme. Pyrimme käyttämään vakioratkaisuja kaikilla työmaillamme, jolloin saamme laadun pysymään tasaisena ilman työmaakohtaista vaihtelua. Sinulla onkin mahdollisuus vaikuttaa työssäsi vakioratkaisuihimme osallistumalla ideointiin ja toteutukseen.

Tietomallintamisen hyödyn ymmärtäminen on myös tärkeää, sillä tietomallintamisen rooli rakentamisessamme vahvistuu voimakkaasti. Tässä tehtävässä pysyt alasi osaamisen kärjessä. Kannustamme sinua kehittämään ja ylläpitämään osaamistasi esimerkiksi tarjoamalla kattavat opiskelumahdollisuudet työn ohella.

Ota meihin yhteyttä, mikäli sinulta löytyy
- LVI‑alan insinööri‑ tai teknikkokoulutus (KVV‑ ja IV‑luvat)
- intoa perinteisten rakentamisen toimintatapojen haastamiseen sekä halua oppia uutta ja olla kehittämässä uusia ratkaisuja uudistuotannon LVI‑puolelle
- vähintään noin kolme vuotta kokemusta LVI‑projektinjohdosta työmaalta
- taitoa tehdä nopeitakin päätöksiä

Työaikasi on 37,5 h/vko, sinulla on liukuva työaika sekä etätyömahdollisuus. Työkohteet sijaitsevat pääosin Etelä‑Suomessa, joten työ sisältää jonkin verran matkustamista alueella. Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen, ison konsernin kattavat kouluttautumismahdollisuudet sekä muut henkilöstöedut.Työkielemme on suomi. 

Ollaanpa kuulolla!
Voit tiedustella lisää tehtävästä TATE-tuotantopäälliköltämme Teea Forsströmiltä, p 040 773 9707. Voit myös jättää meille vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Hakuaika päättyy 15.07.2021. Otathan meihin yhteyttä ja jutellaan sitten lisää!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 0407739707
Sähköposti: teea.forsstrom@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!