LVIA-asiantuntija, Lehto Asunnot Oy

Oletko toiminut LVI-suunnittelijana tai- työnjohtajana ja haluaisit siirtyä monipuolisempiin tehtäviin?

Lehto Asunnot Oy etsii LVIA-asiantuntijaa työskentelemään asunto- sekä hoivatilarakentamisen uudiskohteidemme takuukorjausten parissa. Voit valita työskentelypisteesi Tampereen tai Turun toimistojemme väliltä. Tämän vastuullisen ja itsenäisen tehtävän kautta sinulla on erinomainen tilaisuus oppia lisää rakentamisen laadusta ja vahvistaa LVIA-asiantuntijuuttasi sen parissa. Työskentelyalueena tehtävässä on asunto-sekä hoivatilakohteet Etelä-Suomessa.

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista.

Näissä saappaissa Lehdolla
Tehtävässä vastaat asunto- sekä hoivatilakohteidemme talotekniikan lakisääteisten takuutöiden koordinoinnista. Kierrät itsenäisesti kohteita varmistaen LVIA-järjestelmien suunnitelmien mukaisen toimivuuden ja tarvittavan vikadiagnostiikan sekä takuukorjaustoimien jatkotoimenpiteet. Tehtävä vaatii vahvaa LVIA-alan ammattiosaamista sekä takuu-ja vuosikorjausten lainalaisuuksien perustason ymmärrystä. Tehtävä sopii parhaiten asiakaspalveluhenkiselle, ratkaisukeskeiselle ja pitkäjänteisen luonteen omaavalle tyypille.

Tässä työssä pääset vapaasti rakentamaan työskentelyaikataulusi ja vaikka tehtävä on erittäin itsenäinen ja vastuullinen, taustatukenasi toimii tiivis ja tehokas asuntorakentamisen takuukorjaustiimi.

Näitä tarvitset
-soveltuva LVI-alan koulutus (opisto, amk, DI)
- useamman vuoden työkokemus esim. LVI-suunnittelijan töistä
- LVI-järjestelmien tuntemus, tunnet ilmanvaihdon ja automaatiojärjestelmien toimintaperiaatteet
- LVI-piirustuksien lukutaitoa
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja pitkäjänteistä luonnetta
- hyvää kirjallista ja suullista ulosantia
- itseohjautuvaa työskentelytyyliä ja vastuunkantokykyä sovituista asioista
- oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen ja ison konsernin kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä ja matalasta hierarkiasta. Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jutellaanko lisää?
Tehtävästä antaa lisätietoja 16.7.2021 asti Lehto Asunnot Oy:n Takuutyöpäällikkö Kari-Pekka Pudas, p. 040 773 8032 ja 26.7.2021 alkaen Lehto Asunnot Oy:n Tuotantojohtaja Janne Toivanen, p. 050 706 8057. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi oheisen linkin kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Hakuaika päättyy 15.8.2021 mutta olemme valmiit palkkaamaan soveltuvan henkilön jo hakuaikana, joten ethän suotta odottele viimeiseen hakupäivään!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 773 8032
Sijainti: Viinikankatu 47
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!