Maalaamotyöntekijä (Laitila)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme etsii ahkeraa ja vastuuntuntoista työntekijää teollisuusmaalaamon puolelle Laitilaan. Työssä maalaat metallisia komponentteja ja runkoja jauhemaalauksella. Työ on fyysistä: ei tarvitse nostaa liian painavia tavaroita, mutta työ tapahtuu ripeään tahtiin ja työssä ollaan koko päivän jalkojen päällä (seisten ja liikkuen). Työpaikka sijaitsee Laitilassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä tehdään yhdessä vuorossa. Työtä tehdään pääsääntöisesti pitkissä työvuoroissa (10-12h) 4 päivää viikossa. Hyvälle tekijälle tarjotaan vakituista paikkaa 6 kuukauden koeajalla. Jos nautit työskentelystä isossa työporukassa, niin klikkaa hakemukseen pikimmiten, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Toivomme sinulta

Pintakäsittelijän koulutus ja/tai kokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla urasi alkutaipaleella. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, koska koulutamme sinut työhösi. Toivomme sinulta vastuuntuntoista asennetta, tilannetajua, sekä rivakkaa otetta työhösi. Hyvällä maalaisjärjellä ja asenteella pärjää pitkälle. Sinulla on myös hyvä kokonaiskuvan hahmotuskyky ja organisointikykyä sekä osaat reagoida nopeastikin tilanteen vaatimalla tavalla. Työnjälkesi on huolellista ja sinulla on tarkka silmä tekemiseesi. Omistat kulkupelin, jolla pääset töihin, sillä julkiset eivät kulje meille asti. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu metallikappaleiden ripustus, komponenttien ja runkojen jauhemaalaus, prosessin valvonta, ylläpito ja laadunvalvonta. Tehtävään perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Teknologiateollisuuden TES:in mukaisen palkkauksen, sekä kaikki tarvittavat työvälineet. Palkkahaarukka tässä tehtävässä on 11,50-13,00€/h ja määräytyy kokemuksen mukaan. Pääset näkemään oman kätesi jäljen ja toteuttamaan kädentaitojasi sekä toimimaan osana tiimiä!

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 14-16) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio henkilöstöpalvelut

Puhelin: 044 075 1410
Sijainti: Uusikaupunki
Logo

Maalaamotyöntekijä (Laitila)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!