Maalaamotyöntekijä (Laitila)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme etsii ahkeraa ja vastuuntuntoista työntekijää teollisuusmaalaamon puolelle. Työssä maalaat metallisia komponenttien ja runkoja pulveri-/jauhemaalauksella. Työpaikka sijaitsee Laitilassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä tehdään yhdessä vuorossa. Työtä tehdään pääsääntöisesti pitkissä työvuoroissa (12-13h) 3-4 päivää viikossa. Hyvälle tekijälle tarjotaan vakituista paikkaa 6 kuukauden koeajalla. Jos nautit työskentelystä isossa työporukassa, niin klikkaa hakemukseen pikimmiten, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Toivomme sinulta

Voit olla urasi alkutaipaleella ja työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, koska koulutamme sinut työhösi. Toivomme sinulta vastuuntuntoista asennetta, tilannetajua, sekä rivakkaa otetta työhösi. Työnjälkesi on huolellista ja sinulla on tarkka silmä tekemiseesi. Omistat kulkupelin, jolla pääset töihin, sillä julkiset eivät kulje meille asti. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu komponenttien ja runkojen pulveri-/ jauhemaalaus. Tehtävään perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Teknologiateollisuuden TES:in mukaisen palkkauksen, sekä kaikki tarvittavat työvälineet. Pääset näkemään oman kätesi jäljen ja toteuttamaan kädentaitojasi!

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sijainti: Laitila
Logo

Maalaamotyöntekijä (Laitila)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!