Maalareita kesäkaudelle (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaillemme kesäksi maalareita Turun alueella sijaitseville työmaille. Töitä on tyypillisesti yhdellä työmaalla noin 1-2kk jaksolle, mahdollisesti pidempäänkin. Työajat ovat arkisin klo. 7-15:30. Työt alkavat touko- tai kesäkuussa.

Toivomme sinulta

Olet jo ehtinyt kartoittamaan kokemustasi maalaustöistä jo parin vuoden ajalta, mutta voit olla myös urasi alkutaipaleella. Työnjälkesi on huolellista ja siistiä, sekä omaat iloisen asenteen työntekoon. Työotteeltasi olet reippaan oma-aloitteinen ja pärjäät töissäsi itsenäisesti. Alan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen saneerauskohteen maalaustöistä katsomme eduksi.

Työtehtävät

Työtehtäviisi voi kuulua rakennustyömailla sisäpintojen tasoitus, nauhoitus ja maalaustyötä. Töitä voi olla myös ulkona, esimerkiksi aidan maalauksen parissa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään maalausalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-15) 050 327 6735 (Jenna Järvenpolku).

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Maalareita kesäkaudelle (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!