Maalari, Oulu

Etsimme asiakkaallemme MAALARIA vaihteleviin saneeraus- ja uudiskohteisiin Oulun alueelle! Mikäli sinulla on vielä kesän työmaat löytymättä tai nykyinen hommasi on loppusuoralla, jätä hakemus!

Työstä tarkemmin:

Etsimme maalaria, joka työskentelee pääasiassa huoneistoremonteissa sekä muissa saneerauskohteissa. Myös joitain uudiskohteita on, mutta niitä on vähemmän. Sinulla on aiempaa kokemusta maalarin töistä ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi omaat reippaan sekä oma-aloitteisen työskentelyotteen ja työnjälkesi on hyvää. Myös muu remontointi- ja viimeistelyvaiheen osaaminen katsotaan eduksesi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn kesto määräytyy työmaan etenemisen mukaan. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme muille työmaille kohteen valmistuttua ja jatkaa töissä pitkälle syksyyn/loppuvuoteen saakka. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Jätä hakemus!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi ja Marko Mertala puh. 050 364 9194, marko.mertala@career.fi

Haku alkaa ja päättyy

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.
 

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Puhelin: 0505471467
Sähköposti: sini.setala@career.fi
Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

An employment services Company that has a passion for encountering people personally, kindly and with care. 

Logo

Maalari, Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!