Maalari (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme monipuolista maalaria Turun uudis- ja saneerauskohteisiin. Töitä on tyypillisesti yhdellä työmaalla noin 1-2 kk jaksolle, mahdollisesti pidempäänkin. Työajat ovat arkisin klo. 7-15:30. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

Olet ehtinyt kartoittamaan kokemusta maalaustöistä jo parin vuoden ajalta. Työnjälkesi on huolellista ja siistiä, sekä omaat iloisen asenteen työntekoon. Työotteeltasi olet reippaan oma-aloitteinen ja pärjäät töissäsi itsenäisesti. Alan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen monipuolisita maalaustöistä katsomme eduksi. B-ajokortti on iso plussa. 

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu mm. sisäpintojen tasoitus, nauhoitus sekä maalaustyöt. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään maalausalan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Maalari (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!