Maalari ulkokohteet (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme omatoimista maalaria Turussa sijaitsevaan ulkomaalauskohteeseen. Työt sijoittuvat arkipäiville, ja töitä on n. 3 kk (kesäksi). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jos nautit työskentelystä Suomen raikkaassa kesäsäässä, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Olet innokas maalarin alku tai jo enemmän kokemusta omaava ammattilainen. Työnjälkesi on huolellista ja siistiä, sekä omaat iloisen asenteen työntekoon. Tartut toimeen oma-aloitteisesti ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Aiemman työkokemuksen ulkomaalauskohteista tai alan koulutuksen katsomme eduksi.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu mm. aitojen ja rakennusten seinien maalausta. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (13-14) 0453501455 tai sähköpostitse laura.osterlund@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!