Maanrakennuskoneenkuljettaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme maanrakennusalan asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Turkuun. Kohteet ovat pääosin pientalotyömaita ja töitä tehdään päivävuorossa arkisin. Työt alkavat heti ja kestävät pitkälle loppuvuoteen 2023 asti.

Toivomme sinulta

Olet kartuttanut aiempaa kokemusta kaivinkoneen operoinnista erilaisilta maanrakennustyömailta. Sinulla on toimeen tarttuva asenne ja rutkasti oma-aloitteisuutta, etkä pelkää tarvittaessa tarttua lapionvarteen. Asiakaslähtöisyys tulee sinulta luonnostaan ja huomioit työturvallisuuden kaikessa tekemisessäsi. Alan koulutuksen ja monipuolisen työkokemuksen katsomme eduksi. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu mm. salaojien kaivuut, viemäriputkien kaivaminen sekä soran levittäminen. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kaivinkoneenkuljettajan palkka on välillä 14,5-17 €/h kokemuksesta riippuen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Maanrakennuskoneenkuljettaja (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!