Maanrakennustyöntekijä kerrostalotyömaalle (Iso-Heikkilä, Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme kokenutta maanrakennustyöntekijää isolle kerrostalotyömaalle Turun Iso-Heikkilään. Työt alkavat heti ja töitä on pitkäksi aikaa. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yritykseen 6kk jälkeen. 

Toivomme sinulta

Olet jo alalla työskennellyt konkari, jolta sujuu monipuoliset maanrakennustyöt. Hallitset putki- ja tasolaserien käytön,  ja toimit työmaalla työturvallisuuden huomioon ottaen. Tehtävässä edellytetään kuvienlukutaitoa. Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista asennetta. 

Työtehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset kerrostalotyömaan pohjatöihin kuuluvat työvaiheet.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Maanrakennustyöntekijä kerrostalotyömaalle (Iso-Heikkilä, Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!