Maanrakennustyöntekijä kevätkaudelle (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme osaavaa maanrakennustyöntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen Turkuun. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yritykseen 6kk jälkeen. Työajat ovat arkisin klo. 7-15:30. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos nautit ulkona työskentelystä säässä kuin säässä, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Sinulla pysyy lapio käsissäsi etkä kaihda fyysistä ja likaista työtä. Oma-aloitteinen ja huolellinen asenne kuuluvat ominaisuuksiisi, ja otat myös muut huomioon toimimalla työturvallisesti. Kokemus erilaisilta työmailta katsotaan eduksi, ja maanrakennusalan koulutus on iso plussa. Työssäsi käytät putki-ja tasolaseria, joten niistä aiempi kokemus vaaditaan. 

Työtehtäväsi

Työtehtäviisi kuuluu maanrakennuksen perämiehen työt erilaisilla työmailla (tienvierustat ja rakennustyömaat). Työt sisältävät mm. lapiotyöskentelyä, ja kokemuksesi mukaan muita maanrakennuksen työtehtäviä. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (viljami.leino@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (15-16) 040 740 5545. Hakuprosessista vastaa Viljami Leino.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Maanrakennustyöntekijä kevätkaudelle (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!