Maanrakennustyöntekijä Pääkaupunkiseudulle

Haemme asiakkaallemme kahta ammattitaitoista maanrakentaja Pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille.

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

 

Etsimme nyt kahta maanrakentajaksi suuntautunutta oma-aloitteista tiimipelaajaa osaksi ammattitaitoista ryhmää, jossa hyvää asennetta arvostetaan.

Töitä tarjolla monipuolisesti, sisältäen mm. kaivojen ja putkien asentamista, pohjien tekoa, tietöitä, kunnallistekniikkaa ja muita vastaavia työtehtäviä. Ansioituneella tekijällä mahdollisuus vakinaistua.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta alalta ja kokemusta eri työvälineiden käytöstä, esim. täryt ja laserit ovat tuttuja ja osaat käyttää niitä itsenäisesti. Luet myös piirustuksia ja työskentelet sujuvasti ryhmässä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta asennetta työhön, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoaPalkkaus sopimuksen mukaan.

Edellytämme:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- työkokemusta vastaavista tehtävistä
- ammattimaista asennetta
- suomen kielen osaamista

Tarjoamme:

- kilpailukykyisen palkkauksen
- mielenkiintoisen työympäristön ja työyhteisön
 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa linkistä avautuvan lomakkeen avulla. Lisätietoja antavat Sol Henkilöstöasiantuntijat Anna Wilén, anna.wilen@sol.fi tai Elisa Seppälä, elisa.seppala@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • sertifikaatit
  • maarakennusalan tuntemus
  • joustavuus työajoissa
  • reipas asenne

Tarjoamme

  • työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: anna.wilen@sol.fi
Sijainti: Helsinki