Maanrakennustyöntekijä rivitalotyömaalle

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme toimeliasta maanrakennustyöntekijää rivitalotyömaalle. Töitä on osaavalle huipputekijälle tarjolla pitkäksi aikaa. Työt sijoittuvat arkipäiville. Kohteet sijaitsevat Turun talousalueella.

Toivomme sinulta

Olet tehnyt maanrakennustöitä aikaisemmin ja maanrakennusalan keskeisimmät työvaiheet ovat sinulle. Osaat käyttää putki- ja tasolasereita,  ja toimit työmaalla työturvallisuuden huomioon ottaen. Tehtävässä edellytetään kuvienlukutaitoa. Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista asennetta. 

Työtehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset maanrakennustyöt, kuten sadevesi- ja salaojaputkien asentaminen sekä kaivinkoneenkuljettajan perämiehenä toimiminen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan (n. 13,50€ - 17€), kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Maanrakennustyöntekijä rivitalotyömaalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!