Maanrakennustyöntekijä (Turun Kenttärakentajat)

Turun Kenttärakentajat Oy on kehittynyt yli kolmekymmenvuotisen historiansa aikana yhdeksi koko Turun alueen monipuolisimmista timantti-, maarakennus- ja purkualan toimijoista.

Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee n. 30 oman erikoisalansa osaajaa, joilla on käytettävissään moderni ja monipuolinen kalusto.  Vankka asiantuntemus, soveltuva tekniikka ja vuosikymmeniä jatkunut yhteistyö asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa luo perustan toiminnalle, jonka varaan voi luottaa kaiken kokoisissa projekteissa.

Lue meistä lisää https://www.kenttarakentajat.fi/

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Turun Kenttärakentajille osaavaa maanrakennustyöntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yritykseen 6kk jälkeen. Työajat ovat arkisin klo. 7-15:30. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos nautit ulkona työskentelystä säässä kuin säässä, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Sinulla pysyy lapio käsissäsi etkä kaihda fyysistä ja likaista työtä. Oma-aloitteinen ja huolellinen asenne kuuluvat ominaisuuksiisi, ja otat myös muut huomioon toimimalla työturvallisesti. Kokemus erilaisilta työmailta katsotaan eduksi, ja maanrakennusalan koulutus on iso plussa. Työssäsi käytät putki-ja tasolaseria, joten niistä aiempi kokemus vaaditaan. 

Työtehtäväsi

Työtehtäviisi kuuluu maanrakennuksen perämiehen työt erilaisilla työmailla (tienvierustat ja rakennustyömaat). Työt sisältävät mm. lapiotyöskentelyä, ja kokemuksesi mukaan muita maanrakennuksen työtehtäviä. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (13-14) 0453501455 / Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!