Määräaikainen / Mikkeli

Maanrakennustyöntekijä

Hae tähän työpaikkaan

Haemme Maamuurahaiset Oy:lle Mikkelin alueelle kaapeli- ja tiedonsiirtoverkkojen kaivuutyömaalle maanrakennustyöntekijää.

Työt Jaala - Juva alueella alkavat heti sopimuksen mukaan ja kestävät joulukuulle saakka (mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen). Kyseessä on kokopäivätyö ma-pe.

Edellytämme voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturva 1-kortteja sekä aiempaa kokemusta vastaavasta työstä tai muista maanrakennustöistä. 

HUOM! Yrityksellä on tarjolla tarvittaessa asumismahdollisuus. 

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Maanrakennustyöntekijä, Määräaikainen
  • HR Mentor Oy, Mikkeli
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Työturvallisuuskortti
  • Tietoturva 1-kortti
  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Riittävä suomen kielen taito

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Mikkeli
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!