Määräaikaisia tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin

 

Framery on suunnannäyttäjä äänieristettyjen puhelinkoppien ja työtilojen toimialalla ja yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Euroopassa. Kehitämme ja valmistamme maailmanluokan tuotteita ja aiomme jatkossakin olla paras siinä, mitä teemme. Siksi tahdomme löytää myös ihmisiä, jotka aidosti haluavat olla mukana rakentamassa Frameryn kasvua. 

 

Nyt etsimme huipputiimiimme määräaikaisia tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin. Työsuhde on kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat mieluiten 31.8.2022 saakka. 

 

Toivomme sinulta positiivista asennetta, ahkeraa ja reipasta työotetta sekä joustavuutta. Työ on fyysistä ja aktiivista seisomatyötä nopeatempoisessa ympäristössä, joten hyvä fyysinen kunto auttaa tehtävässä suoriutumisessa. Plussaa on, jos perustyökalut ovat tuttuja ja/tai sinulla on jonkin verran työkokemusta käsillä tehtävästä työstä esim. teollisuudessa tai rakennusalalla. Teemme töitä kahdessa vuorossa arkisin klo 6–22 välillä, joten pystythän työskentelemään joustavasti näinä aikoina.

Panostamme myös sinuun. Teemme kaikkemme sen eteen, että Framerylla olisi hyvä olla töissä. Elämme arvojemme mukaisesti, satsaamme hyvinvointiin ja luomme Frameryn tarinaa yhdessä. Työympäristömme ja työvälineemme ovat huippuluokkaa. Framery on paljon muutakin kuin vain työpaikka – se on jatkuvaa kehittymistä ja uuden oppimista yhdessä työhönsä intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa.

Lue Urasivultamme millaista meillä on työskennellä ja hae mukaan mahtavaan porukkaamme!

 

Jätäthän hakemuksen tämän sivun alhaalla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.2.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään nopeasti! Linkin kautta jätetyt hakemukset siirtyvät rekrytointijärjestelmäämme, mikä on meidän pääasiallinen rekrytointikanava uusien frameryläisten löytämiseksi. Ethän siis laita hakemustasi sähköpostilla.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

Framery

Framery – Serious about happiness.

Happiness is the reason why Framery exists and is at the heart of everything we do. Our products including pods, phone booths and soundproof private spaces solve noise and privacy issues in open offices, making employees happier and more productive, and saving time, space and money. Today over 40% of Forbes top 100 companies have happier workplaces because of Framery Pods, and the number is growing fast.

Sijainti: Patamäenkatu 7 33900 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!