Maarakentamisen projekti-insinööri, Lehto Asunnot Oy, Tampere

Etsimme projekti-insinööriä Lehto Asunnot Oy:n maarakentamisen tiimiin Tampereelle. Rakennusalan uudistajana ja edellärakentajana myös projektiemme maanrakentamisen toteutus on monista muista toimijoista poiketen pidetty Lehdon omissa käsissä. Etsimme nyt lisävahvistusta tähän timanttiseen tiimiin.

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Olemme rakennusalan suunnannäyttäjä ja yksinkertaisesti edellä. Lehdon tavoitteena on muuttaa toimialaa ja rakentaa entistä laadukkaammin, nopeammin ja kohtuuhintaisemmin.

Mitä tiedossa?
Maarakennusyksikön projekti-insinöörinä osallistut maa- ja piharakentamisen tavoitearviobudjetin laskentaan, toimit hankinnan sekä työmaan tukena sekä tarvittaessa tuotannon tukena maa- ja piharakennuksen työvaiheissa. Luot koneohjausmalleja urakoitsijoiden tarpeisiin ja tuet maarakennuspäällikköä maastomallien luonnissa. Mittausohjelmistojen tuntemus ja työkokemus maastomallien luonnista on etu. Käytössämme on Trimble Business Center.

Työ on itsenäistä ja tavoitteellista, tehtävässä menestyminen vaatii aikaansaavaa asennetta ja organisointitaitoja. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä, vaan tukenasi ja tsempparina toimii koko maarakennuksen tiimi. Tässä työssä saat mahdollisuuden nähdä koko rakennushankkeen alusta loppuun ja ammattitaitosi syvenee. Opit kyseenalaistamaan jo valmiiksi annettuja ratkaisuja ja näkemään vaihtoehtoisia toimintamalleja. Urakehityksesi on sinusta itsestäsi kiinni, osaamisesi karttuessa ja urapolkumallimme tukemana voit edetä myöhemmin esimerkiksi projektipäällikön tehtävään.

Näillä eväillä menestyt
- rakennustekniikan koulutus
- maarakentamisen työkokemus ja ymmärrys maarakentamisen työvaiheista työmaan rajapinnassa
- kokemus mittaustöistä ja koneohjausmallien luomisesta on huomattava etu
- hyvä tietotekninen/ohjelmisto- osaaminen, trimble business center osaaminen / CAD osaaminen, Tocoman laskenta- ja tuotannonohjaus
- olet tavoitteellinen ja reilu tiimipelaaja
- ennakkoluulottomuus ja halu kehittää sekä tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja
- työskentelykielemme on suomi

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen ja ison konsernin kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä ja matalasta hierarkiasta. Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi!
Kiinnostuitko tehtävästä ja haluatko kuulla lisätietoja? Voit olla yhteydessä asuntorakentamisen maarakennuspäällikkömme Henri Unkilaan, p. 046 922 1999 tai sähköpostitse henri.unkila@lehto.fi. Haethan tehtävään hakemuksesi ja cv:si kera oheisen linkin kautta 15.07.2021 mennessä,  teemme työsopimuksen heti sopivan osaajan löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 046 922 1999
Sähköposti: henri.unkila@lehto.fi
Sijainti: Viinikankatu 47
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!