Maarakentamisen projektipäällikkö, Lehto Tilat Oy, Vantaa

Omaatko rakennusteollisuudesta konkreettista maarakentamisen projektinjohtokokemusta työmaalta? Me Lehdolla olisimme hyvin kiinnostuneita sinusta!

Etsimme projektipäällikköä toimitilakohteiden maarakennuksen yksiköömme Vantaalle. Maarakentamisen urakoinnin kokonaisprosessi on rakennusliikkeissä yleisesti ulkoistettu täysin aliurakoitsijan vastuulle. Meillä Lehdolla maarakentamisen projektinjohtovastuu on omissa käsissä.

Haluaisitko syventää maarakentamisen osaamistasi?
Tehtävässä osallistut hankkeidemme suunnittelunohjaukseen. Huolehdit myös aliurakoitsijoiden töiden valvonnasta ja tarvittaessa osallistut myös heidän työnohjaukseensa. Tämän vuoksi työnjohdon kokemus työmaan rajapinnasta on välttämätön. Lisäksi toimit kustannuslaskennan tukena ja kehität kustannustehokkuutta talousohjatun rakentamisen toimintamallimme mukaisesti.
Tässä työssä saat mahdollisuuden nähdä koko rakennushankkeen alusta loppuun ja ammattitaitosi syvenee. Opit kyseenalaistamaan jo valmiiksi annettuja ratkaisuja ja näkemään vaihtoehtoisia toimintamalleja. Taustatukenasi tehtävässä toimii ammattitaitoinen maarakentamisen tiimi – työ on hyvin itsenäistä, muttei yksinäistä

Näillä eväillä menestyt
- rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus
- aiempi maarakentamisen työnjohtokokemus
- ymmärrys maarakentamisen työvaiheista työmaan rajapinnassa
- hyvä tietotekninen osaaminen
- vahvat vuorovaikutustaidot
- matkustusvalmius Etelä-Suomen alueella
- ennakkoluulottomuutta ja halua kehittää sekä tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkamallin, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Innostuitko tehtävästä ja haluatko kuulla lisätietoja? Voit olla yhteydessä maarakennuspäällikköömme Jarno Tuomiseen joko puhelimitse 040 772 3213 tai sähköpostitse jarno.tuominen@lehto.fi. Hakuaikaa tehtävään on 31.10.2021 asti, teemme työsopimuksen heti sopivan osaajan löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 772 3213
Sähköposti: jarno.tuominen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!