Mahdollisuuksia opiskelijalle

Etsitkö innostavaa harjoittelupaikkaa tai kesätöitä? Tai mietitkö kenties opinnäytetyön aihetta? Me Kaisanetissä, Data-Enterissä ja Herman IT:ssä tarjoamme kaikkea tätä opiskelijoille. Kaisanet keskittyy tietoliikenneinfran rakentamiseen sekä kuluttajapalveluihin, Herman IT ja Data-Enter taasen tuottavat monipuoliset IT-palvelut yritysten käyttöön. Toimimme koko Itä-Suomen alueella ja toimipisteitämme löytyy Varkaudesta, Kuopiosta, Joensuusta, Iisalmesta, Kajaanista ja Kuusamosta. 

Henkilöstömme opiskelutausta on usemmiten tietojenkäsittelyssä, tekniikassa tai liiketaloudessa. Kasvavassa konsernissa on aina tilaa osaaville asiantuntijoille ja haluamme luoda kasvualustaa tulevaisuuden huippuosaajille. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ICT- alan ja liiketalouden opiskelijoille. Riittävät perustiedot omaava ja nopeasti uutta oppiva opiskelija tekee harjoittelun aikana samoja tehtäviä kuin muutkin tiimin jäsenet. Tyypillisimmin meillä tehtävät harjoittelut kestävät 5-6 kuukautta opinto-ohjelmasta riippuen. Useat työntekijöistämme ovat tulleet meille töihin onnistuneen harjoittelun kautta!

Olisiko meistä sinulle urapolkua tukemaan? Jos kiinnostuit, niin jätä meille hakemuksesi!.

Hakuaika alkaa:

Kaisanet, Data-Enter ja Herman IT

KPO-konserni on yli 120 vuoden kokemuksen omaava alueellinen ICT-toimija. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Kainuun Puhelinosuuskunta, tytäryhtiöt Kaisanet Oy ja Herman IT Oy sekä konserniyhtiönä Kaisanet Oy:n tytäryhtiö Data-Enter Oy

Konserni toteuttaa asiakkaiden tarvitsemat ICT- kokonaispalvelut Kainuussa ja Pohjois-Savossa sekä IT-palveluja myös koko maan alueella. Palveluliiketoiminnat on järjestetty tytäryhtiöihin ja emoyhtiö KPO tuottaa konsernin talous- ja hallintopalvelut. KPO-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 27,4 M€ ja konsernin palveluksessa oli 164 henkilöä. Konsernin pääkonttori on Kajaanissa.

KPO on osa Finnet -ryhmää, jonka muodostavat 20 alueellista tieto- ja viestintäteknologia-alan (ICT) yhtiötä eri puolella Suomea.

Sijainti: Kajaani, Iisalmi, Varkaus

Vuodesta 1898 lähtien puhelinyhteyksiä toimittaneesta yhtiöstä on kehittynyt noin 12 000 jäsenen osuuskunta ja KPO-konsernin emoyhtiö, joka hoitaa keskitetysti konsernin talous- ja hallintopalvelutoimintaa. KPO-konserni tarjoaa monipuolisia tieto- ja viestintäpalveluja KPO:n tytäryhtiöiden Kaisanet Oy:n ja Herman IT Oy:n kautta.

KPO-konserni on vahva vaikuttaja Kainuun alueen elinkeinostrategian ja aluetalouden kehittäjänä. Pitkäjänteinen alueen tietoverkkojen sekä tuotantokoneistojen rakennuttaminen ja kehittäminen on keskeinen perusta sekä liiketoiminnan kehittämisessä että myös aluekehityksessä. Konsernin yhteistyö oppilaitosten kanssa luo mahdollisuuksia tulevaisuuden toimintaedellytyksille.

Logo

Mahdollisuuksia opiskelijalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!