Manager Jyväskylään

Etsimme kasvavaan joukkoomme manageria Jyväskylän toimipisteeseen

Manager-roolissa vastaat toimipisteen johtamisesta, kehittämisestä sekä raportoinnista. Työturvallisuus on lähellä sydäntäsi ja näkyy päivittäisessä johtamisessasi.  Vastuualueenasi on monipuolinen työympäristö sisältäen logistiikan toimitusketjua vastaanotosta lähetystoimintaan, sekä aluekuljetuksen, kunnossapidon ja pakkaustuotannon. Toimit yrityksemme keulakuvana vaativassa teknologiateollisuuden asiakasrajapinnassa, jota asiakkaan on helppo lähestyä. 

Edellytämme hakijalta:

 • Asiakaspalvelukykyä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
 • Ajanmukaista vahvaa henkilöstöjohtamista
 • Oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä hektisessä työympäristössä
 • Kokemusta toiminnanohjaus-/WMS-järjestelmistä sekä Office365-ympäristöstä
 • Kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta

Katsomme eduksi:

 • Lean Six Sigma -osaamisen
 • Logistiikan toimitusketjun prosessituntemuksen sekä kokemuksen teollisuusympäristössä toimisesta

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Transval Akatemian koulutukset
 • työhyvinvointisäätiön palvelut
 • työterveyspalvelut
 • alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
 • reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

 

Tarjoamme sinulle tehtävän menestyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä, sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan. Pääset työskentelemään kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa osana ammattitaitoista henkilöstöä esimiehineen. Toimipiste sijaitsee Jyväskylän keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si sekä palkkatoiveesi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Manager Tuomas Raasakka puh. 0505757081 24.11.2022 klo 11-13 ja 30.11.2022 klo 11-13.

 

Topi Lehikoinen

Rekrytointikonsultti

topi.lehikoinen@transval.fi

 

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Transval

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Rautpohjankatu 3
Logo

Manager Jyväskylään

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!