Manuaalikoneistaja (Aura)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme manuaalikoneistajaa Aurassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Töitä tehdään yhdessä vuorossa arkisin 7-15:30 (liukuva työaika). Töitä on tarjolla elokuun loppuun asti, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Arvostamme aiempaa alan työkokemusta. Tarjolla on kuitenkin haastavuudeltaa vaihtelevia tehtäviä, joten voit olla aloittelija tai jo kokeneempi tekijä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, eivätkä kiireisetkään päivät sinua hidasta. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja nautit rutiininomaisesta työskentelystä. Levysepän tausta on plussaa. Eduksi katsomme tuntemuksen raskaasta kalustosta ja /tai maansirtokoneista. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen osaamista.

Työtehtävät

Tehtävänäsi on eri kokoisten osien tekeminen asiakastilausten mukaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamiseesi perustuvan palkkauksen sekä kunnolliset työvälineet. Saatavillasi on jatkuva tiimin tuki ja osaavat työkaverit, sekä koulutamme sinut myös tehtävään. Osaavalle työntekijälle tarjotaan vakituista työpaikkaa vakavaraisessa yrityksessä 6 kk jälkeen työsuhteen alkamisesta.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455 tai laittamalla sähköpostia jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sijainti: Aura
Logo

Manuaalikoneistaja (Aura)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!