Manuaalikoneistaja HT Laser Oy, Tampere

Asiakkaamme HT Laser on teollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. HT Laserin erikoisosaamista ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. HT Laser palvelee asiakkaitansa yli 400 työntekijän voimin yhteensä yhdeksässä toimipaikassa.

Etsimme asiakkaamme HT Laser Oy palvelukseen manuaalikoneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen kaukajärvelle.

Tehtävässä työskentelet manuaalikoneistajana monipuolisissa tuotannon tehtävissä, erikokoisten ja erilaisten kappaleiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan esimerkiksi porausta, kierteytystä, viisteiden hiontaa/jyrsintää sekä mahdollisesti muita tuotannon avustavia tehtäviä. Toivomme, että sinulla on kokemusta työskentelystä metallialalta ja osaat lukea teknisiä kuvia. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään kohtuullista fyysistä kuntoa, hyvää paineensietokykyä ja oma-aloitteellisuutta. 

Työssä HT Laserilla sinun on mahdollisuus kehittyä ja oppia esimerkiksi särmääjäksi tai laserleikkaajaksi. Työaika on pääsääntöisesti kello 7-15.30. Tehtävään valittavalta toivomme kuitenkin valmiutta työskennellä tarvittaessa kahdessa vuorossa. 

Haemme tehtävään ihmistä, emme ihmeiden tekijää. Lähetä hakemuksesi oheisin linkin kautta tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen jussi.virta@valtagroup.fi, niin otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan lisää! 

Odotamme sinua!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Manuaalikoneistaja HT Laser Oy, Tampere

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!