Manuaalikoneistaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme manuaalikoneistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Turussa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos työt mukavassa työyhteisössä maistuvat, niin klikkaile oitis hakemukseen!

Toivomme sinulta

Arvostamme aiempaa alan työkokemusta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, eivätkä kiireisetkään päivät sinua hidasta. Työpersoonaltasi olet oma-aloitteinen ja nautit rutiininomaisesta työskentelystä. CNC-tausta on plussaa. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen osaamista.

Työtehtävät

Tehtävänäsi on pienten kappaleiden tekeminen piirustusten mukaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vähintään TES mukaisen palkkauksen sekä kunnolliset työvälineet. Saatavillasi on jatkuva tiimin tuki ja osaavat työkaverit. Osaavalle työntekijälle tarjotaan vakituista työpaikkaa vakavaraisessa yrityksessä 6 kk jälkeen työsuhteen alkamisesta.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!