Marketing & Communications Trainee

Oletko markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä kiinnostunut opiskelija, joka haluaisi päästä kehittämään osaamistaan asiantuntijaorganisaatiossa? Haemme nyt Marketing & Communications Traineeta Helsingin toimiston kuusihenkiseen markkinointi- ja viestintätiimiin. Trainee-jakso on palkallinen ja käynnistyy mahdollisimman pian, viimeistään loppuvuoden 2022 aikana. Tarkempi aloitusajankohta sovitaan valittavan henkilön kanssa. Toivomme, että voit sitoutua vähintään puolen vuoden mittaiseen kokoaikaiseen harjoitteluun, mutta myös erilaiset toteutusmuodot ovat keskusteltavissa.

"Jos olet utelias, innostut uuden oppimisesta ja sinulla on toimelias asenne, sovit tiimiimme erinomaisesti", kuvailee tuleva tiimisi. Mikäli koet, että tämä voisi olla seuraava askel urallasi, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

Markkinointi- ja viestintätiimi vastaa siitä, että tavoitamme asiakkaamme ja sidosryhmämme markkinointikanavissamme viestinnällä, joka erottaa meidät kilpailijoista ja vahvistaa meistä syntyviä mielikuvia. Kehitämme asiakaskokemusta ja myyntiä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Tavoitteenamme on luoda yhdessä työkaluja ja toimintatapoja, joilla varmistamme erinomaisen asiakaskokemuksen. Järjestämme vuosittain noin 80–100 eri kokoista asiakastilaisuutta, jotka voivat olla lounaita, seminaareja tai suurempia verkostoitumistapahtumia.

Mitä työtehtäviin kuuluu?

  • Asiakastapahtumien järjestelyissä avustaminen
  • Asiakastietojen päivitys- ja ylläpitotehtävät
  • Esitys- ja brändimateriaalien luonnostelu
  • Muut markkinoinnin avustavat tehtävät

Mitä odotamme sinulta?

  • Kiinnostusta laajentaa osaamistasi osana asiantuntijaorganisaation markkinointitiimiä
  • Tehtävään soveltuvia opintoja
  • Innokasta, järjestelmällistä ja proaktiivista työotetta
  • Aikaisempi työkokemus markkinoinnin ja viestinnän tehtävien parissa luetaan eduksesi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme kiinnostavan ja kehittyvän työympäristön sekä erinomaisen tilaisuuden päästä tutustumaan yli 230 hengen asiantuntijaorganisaation toimintaan. Harjoittelun aikana sinulla on mahdollisuus hoitaa tehtäviäsi itsenäisesti, ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin tukea unohtamatta. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti, jossa voit yhdistellä toimisto- ja etätyöpäiviä. Tykkäämme viettää aikaa yhdessä, sparrailla ja tavata viikoittain toimistolla.

Lisätietoja

Odotamme jo kuulevamme sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi 2.10. mennessä. Lisää hakemukseesi tieto siitä, milloin voisit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkäksi aikaa pystyisit sitoutumaan tehtävien hoitamiseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Marketing & Communications Manager, Aura Bade.

Lue lisää Krogeruksesta www.krogerus.com ja tykkää meistä myös Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissa sekä Twitterissä, niin tiedät mitä toimistollamme tapahtuu!

Haku alkaa ja päättyy

Asianajotoimisto Krogerus Oy

Every handshake is unique. So is every one of our lawyers. Law has always been—and always will be—a people’s business. That’s why we only employ the most talented, ambitious and genuine people. We all share one common goal: to find solutions to your issues through a modern, meaningful and effective process. We bring a bit of ourselves into everything we do. That’s what makes us us.

Our practice covers a broad spectrum of transactional, dispute resolution and regulatory matters. We are particularly apt at issues that pertain to the energy, finance, food and beverage, healthcare, real estate, technology and communications sectors. Global is our local — and vice-versa. We are regularly retained in some of the most challenging and high-profile assignments in the market.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: hr@krogerus.com
Sijainti: Fabianinkatu 9
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!