Marketing Strategist - eCom

Sanoma Media Finland, Töölönlahdenkatu 2, Helsinki
Hae tähän työpaikkaan

Etsimme kunnianhimoista ja strategista osaajaa vahvistamaan verkkokauppaosaamista B2B-organisaatiossamme. ECom markkinointistrategina sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan asiakkaidemme liiketoiminnan kasvun tukemiseen luomalla ja toteuttamalla innovatiivisia strategioita. Markkinointistrategina työskentelet merkittävimmissä asiakkuuksissamme myyntiryhmän tukena varmistaen kumppanuuden syventymisen. Haemme erityisesti verkkokauppatoimialalla strategista osaamista kerryttänyttä ammattilaista, joka osaa auttaa ja tukea asiakkaidemme matkaa menestykseen.

Strategin keskeisenä tehtävänä on ymmärtää asiakasyritysten tarpeita, markkinatrendejä ja kilpailutilannetta, jotta he voivat kehittää tehokkaita ja kumppanuutta syventäviä kaupallisia yhteistyömalleja Sanoman ja asiakkaiden välillä. Tehtävänä on syventää Sanoman ja asiakkaiden välistä suhdetta vahvaan insightiin ja strategiseen ymmärrykseen perustuen sekä rakentaa Sanoman tarjoamasta asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Strategi kehittää ja tukee yhdessä muun tiimin kanssa myyntiryhmän asiakkuussuunnitelmia, yhteistyöehdotuksia ja näkemyksellistä myyntityötä. 

Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on laaja-alaista ymmärrystä markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, tavoitteiden asettamisesta ja mittaamisesta erityisesti eCom-toimialan näkökulmasta. Strategin tulee ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja tavoitteita, pystyä muuntamaan asiakkaan tavoitteet ja haasteet vuositason toimintasuunnitelmaksi sekä löytämään niihin toimivan ratkaisun Sanoman asiakasymmärryksestä ja tarjoamasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Karri Ahonen, karri.ahonen@sanoma.com, 050 546 5051.

Karrin tavoittaa parhaiten 8.4. kello 12-13, 10.4. kello 11-12 ja 17.4. kello 9-12


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Vaatimukset:

 • Kokemusta strategisesta markkinoinnista, erityisesti verkkokauppamarkkinassa.
 • Kykyä ymmärtää ja hyödyntää markkinatrendejä ja kilpailutilannetta.
 • Vahvat neuvottelu- ja viestintätaidot.
 • Kyky rakentaa ja ylläpitää vahvoja asiakassuhteita.
 • Analyyttinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa.

Tarjoamme

 • Henkilöstörahasto
 • Tasokas työterveyshuolto
 • Lounasetu
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Kuntosali Sanomatalossa
 • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, kulttuuritapahtumat jne.)
 • Loma-asunnot mm. Rukalla ja Teijossa

Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Töölönlahdenkatu 2, Helsinki
https://www.sanoma.fi/
Logo

Marketing Strategist - eCom

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!