Markkinoinnin asiantuntija

 

Mantsinen Group on kansainvälinen perheyritys, jolla on vahvat paikalliset juuret Pohjois-Karjalassa. Valmistamme maailman suurimpia hydraulisia materiaalinkäsittelykoneita ja tuotamme maailman resurssitehokkaimpia logistiikkapalveluja. Arkeamme kuvaavat välittömyys sekä halu muuttaa maailmaa tehokkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsemme uusia jäseniä osaavaan joukkoomme.

Haemme MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA

Markkinoinnin asiantuntijana olet mukana ideoimassa ja suunnittelemassa Mantsisen markkinoinnin ja mainonnan toimenpiteitä. Vastaat Mantsinen-brändin kansainvälisestä näkyvyydestä eri kanavissa sekä digimarkkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä osana tiimiä, yhdessä sisäisten ja ulkoisten kumppaniemme kanssa. Hoidat yleisiä viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä ja tuotat materiaaleja eri kanaviin. Olet myös mukana kehittämässä Mantsisen markkinoinnin ja myynnin digitaalisia työkaluja. Raportoit työssäsi viestintä- ja markkinointipäällikölle.
 

Työtehtäviisi kuuluvat sosiaalisen median ja digikanavien hallinta (LinkedIn, Google, Meta, TikTok) sekä maksettujen kampanjoiden toteuttaminen itse ja yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Tulosten mittaaminen, analysointi ja raportointi kehitysehdotuksineen ovat tärkeä osa toimenkuvaa.  Lisäksi vastuullasi on verkkosivujen sisällöntuotanto ja ylläpito. Työssäsi tuotat aineistoja ja sisältöä eri formaateissa myynnin ja markkinoinnin tueksi.
 

Työssä menestyminen edellyttää jo jonkin verran työkokemusta markkinoinnista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lisäksi sinulla on käytännön kokemusta maksetun mainonnan alustoista, kanavista ja sisällöntuotannon työkaluista, kuten Meta, LinkedIn, Google, Wordpress, Indesign, Photoshop ja Premiere. Sinulla on visuaalista silmää ja kyky viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Kokemus markkinoinnin automaatiosta ja CRM-järjestelmästä on eduksi.
 

Meitä mantsislaisia yhdistää asiakaslähtöisyys, oma-aloitteisuus ja tarkkuus sekä halu kehittää toimintaamme innostuneesti kohti yhdessä sovittuja tavoitteita. Samoja vahvuuksia toivomme myös sinulta – olet vahva tiimipelaaja, jolla on käytännönläheinen ja järjestelmällinen ote tekemiseen, mutta kykenet toimimaan myös itsenäisesti.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimenkuvan kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessämme maailman parhaiden materiaalinkäsittelykoneiden parissa. Työkavereiksesi saat perheyrityksemme hyvähenkisen yhteisön. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoammekin käyttöösi mm. liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun sekä Terveys-Plus-vakuutuksen.


Työpaikka sijaitsee tehtaallamme Ylämyllyllä Liperissä, Joensuun kupeessa. Työtä on mahdollisuus tehdä etä- ja lähityönä 50/50.


Astu mukaan Mantsisen ja edelläkävijöiden joukkoon. Haastatteluun kutsuttaville lähetämme lisäksi ennakkotehtävän, jonka tekemiseen menee aikaa noin 2 h. Hakemuksia käsitellään hakuprosessin aikana ja haastattelut järjestetään viikoilla 50-51. Rekrytointikumppaninamme toimii Eezy Personnel Joensuu. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään su 10.12.2023 tämän linkin kautta tai www.eezypersonnel.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Mari Riissanen puh. 040 847 8995 seuraavasti: ma 20.11.2023 klo 9-11, pe 24.11.2023 klo 14-16 ja pe 1.12.2023 klo 9-11.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Mantsinen Group Ltd Oy

Mantsinen Group Ltd Oy on kansainvälinen perheyritys, jolla on vahvat paikalliset pohjoiskarjalaiset juuret. Toimintamme jakautuu kahteen eri liiketoimintayksikköön: materiaalinkäsittelykoneiden ja työlaitteiden valmistukseen sekä logistiikkapalveluihin. Tarjoamme logistiikkapalvelujamme Suomessa. Valmistamme materiaalinkäsittelykoneemme Ylämyllyn tehtaallamme Liperissä, josta ne toimitetaan eri puolille maailmaa laajan kumppaniverkostomme kautta. Tuotetarjontaamme täydentää palveluvalikoima aina konsultoinnista koulutuksiin, huoltoon ja varaosapalveluihin.

Työllistämme n. 370 työntekijää ja liikevaihtomme oli v. 2022 hieman yli 100 miljoona euroa. Intohimonamme on ollut ratkaista haasteita ja innovoida jatkuvasti uutta. Lopputuloksena on edelläkävijöiden materiaalinkäsittelykoneet ja logistiset ratkaisut, jotka vievät koko alaa eteenpäin ja kestävät sukupolvelta toiselle.

Sijainti: 80400 Ylämylly
Logo

Markkinoinnin asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!