Markkinointiassistentti

TVT Asunnot Oy, Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku
Hae tähän työpaikkaan

Sinä iloinen ja innokas

Markkinointiassistentti

Janette, Merja ja kumppanit kaipaavat apuasi!

 

Tykkäätkö tehdä työtä erilaisissa markkinoinnin ja viestinnän projekteissa? Tässä saattaa olla juuri sinun tuleva työpaikkasi!
 
Monipuoliset työtehtävät odottavat sinua
 
Markkinointiassistentin päätehtäviin kuuluu valmiiden suunnitelmien ja konseptien toteuttaminen sekä markkinoinnissa ja viestinnässä avustaminen. Monipuolinen tehtäväkenttä sisältää mm. sisällöntuotantoa eri kanaviin ja viestinnän vuosikellon mukaisia käytännön töitä. Tarjolla on työtä vuoden määräajaksi ja on mahdollista, että paikka vakinaistetaan sen jälkeen.
 
Vaikka käytännön tekeminen on markkinointiassistentin tehtävissä keskiössä, pääset myös käyttämään luovuuttasi ja kekseliäisyyttäsi.
 
Odotamme sinulta strategista ymmärrystä ja eri kanavien hallintaa
 
Tehtävään sopiva koulutustausta voi olla esimerkiksi markkinointi- tai viestintätradenomi tai muu vastaava korkeakoulututkinto. On tärkeää, että ymmärrät strategisen markkinoinnin ja viestinnän pääperiaatteet. Sinulla ei tarvitse olla monen vuoden työkokemusta alalta, jos olet saanut kokemusta harrastuksen, työharjoittelun tai muun vastaavan kautta.
 
Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien käyttö (PhotoShop, InDesign ja Canva) sekä valokuvaus- ja videoiden editointitaito ovat tarpeen. Pääpaino on reels- ja story-tuotannossa. Asuntokohteemme sijaitsevat ympäri Turun seutua, joten ajokortti tarvitaan, ja oman auton tulee olla satunnaisesti käytettävissä. Kokemus kiinteistöalasta on sinulle eduksi.
 
Tehtävä edellyttää kykyä ja halua huolellisuuteen – yksityiskohtien pitää olla kohdillaan ja sovituista aikatauluista tulee pitää kiinni. Työssä tarvitaan myös taitoa mukautua muuttuviin tilanteisiin. Työskentelemme useiden projektien ja asiakokonaisuuksien parissa samanaikaisesti. Suunnitelmat saattavat mennä uusiksi, kun jokin työ priorisoidaan muiden edelle. Rauhallisella ja positiivisella asenteella pärjää hektisessäkin työarjessa, muu tiimi auttaa tarvittaessa.
 
Merkityksellistä työtä mukavan tiimin kanssa
 
Markkinointiassistentti tulee osaksi markkinointi- ja viestintätiimiämme. Etsimme mukavaan tiimiimme positiivista ja sosiaalista henkilöä, jolla on aito halu tehdä töitä yhdessä muiden kanssa. Tehtävä edellyttää yhteistyötä myös yhtiön muiden tiimien kanssa. Kaiken kaikkiaan meillä työskentelee noin 60 asumisen ammattilaista. Sisäisen yhteistyön lisäksi olemme yhteydessä mm. asukkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme. TVT Asunnot on tutkitusti työyhteisö, jossa viihdytään. Me tvt-läiset arvostamme työtämme, jolla on merkitystä asukkaidemme arjessa.
 
Hienoa, jos innostuit. Mekin odotamme innolla hakemustasi.
 
Lisätietoja antaa markkinointisuunnittelija Janette Merisaari, p. 040 660 6699, to 24.11.2022 klo 16–17, pe 25.11.2022 klo 12–13 ja ke 30.11.2022 klo 9–10.
 
 
 

Haku alkaa ja päättyy

TVT Asunnot Oy

TVT Asunnot Oy on Turun seudun suurin kiinteistöalan toimija. Yhtiöllä on alueella yli 11.000 kohtuuhintaista ja laadukasta vuokra-asuntoa kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Yhtiön tavoitteena on ylläpitää ja edistää hyvää ja turvallista asumista sekä asuinympäristön viihtyisyyttä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Yhteistyötä kanssasi tällä kiinteistöalan näköalapaikalla tekee yli 60 osaavan ammattilaisen joukko. Lue lisää TVT Asunnoista www.tvt.fi.

Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku
https://www.tvt.fi/rekry
Logo

Markkinointiassistentti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!