Markkinointijohtaja Tampereelle tai Vantaalle

Etsimme kasvumme kiihdyttäjäksi sinua idearikas ja myyntihenkinen

MARKKINOINTIJOHTAJA (Tampereelle tai Vantaalle)

Tehtävässä vastaat Tammer Brandsin markkinointi- ja brändistrategian johtamisesta ja jalkauttamisesta sekä pohjoismaiden suurimman (11.000 m2) B2B-showroomin kehittämisestä. Johdat innostavalla ja energisellä otteella tiiminvetäjien kautta 12 henkilön sisältö- ja brändimarkkinoinnin sekä pakkaussuunnittelun tehtävissä toimivaa tiimiä ja 10 hengen showroom-tiimiä. Vastuullasi on myös ulkoinen viestintämme. Pystyt tukemaan liiketoimintalähtöisellä ja asiakaskeskeisellä otteella tuotebrändiemme kysyntää sekä niiden tunnettuutta monipuolisten markkinoinnin toimenpiteiden kautta, niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillammekin. Raportoit kaupalliselle johtajalle ja tuet tuotteidemme kysynnän kasvua aktiivisella yhteistyöllä erityisesti myynnin, hankinnan ja asiakasrajapinnan kanssa. Tehtävän sijainti voi olla joko Tampereen pääkonttorillamme tai Vantaan toimistollamme.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vankkaa kokemusta markkinoinnin asiantuntija- ja johtotehtävistä. Arvostamme erityisesti kuluttajamarkkinoinnin osaamista ja näyttöjä tuloksellisesta B2B- ja B2C-markkinoinnin johtamisesta kotimaan ohella myös päävientialueillamme Pohjoismaissa ja Baltiassa. Olet idearikas markkinoinnin moniosaaja, joka ymmärtää liiketoiminnan kokonaisuuksia ja osaa hyödyntää kattavasti erilaisia markkinoinnin kanavia ja vaikutuskeinoja. Digitaalisen markkinoinnin osaamisesi on vahvaa, käsittäen mm. markkinointiteknologiat sekä dataohjautuvuuden. Erinomaiset esiintymis- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuus ja kyky edistää useita samanaikaisia projekteja tukevat sinua tavoitteiden saavuttamisessa. Sinulla on strategista näkemystä markkinointiin ja viestintään, mutta olet samalla myös käytännönläheinen ja omaat itsenäisen sekä tuloshakuisen työskentelytavan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen markkinointiviestinnän sekä kuluttajabrändirakentamisen johtajatehtävän nopeasti kehittyvässä, kansainvälisessä kuluttajatuoteyhtiössä. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 65 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Tarjoamme henkilöstöllemme myös laajan työterveyshuollon, kattavan vakuutusturvan sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 16-17 välisenä aikana 10.11., 18.11. ja 22.11. Tammer Brandsin kaupallinen johtaja Vesa Mäenpää, puh. 040 529 0211 sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161. Täytä hakemuslomakkeesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 28.11.2021.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Tammer Brands Oy

Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Liikevaihtomme on noin 90 M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista, ja palveluksessamme on n. 200 kuluttajatuoteammattilaista. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K, Rento ja Hasbro.

Sijainti: Viinikankatu 36, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!