Markkinointikoordinaattori, Autoliitto ry

Autoliitto ry on yksityisautoilijoiden palvelu-, etu- ja harrastusjärjestö, jossa on 130 000 jäsentä. Tarjoamme jäsenillemme monipuolisesti tietoa muun muassa autoilusta, liikenteestä ja matkailusta niin Suomessa kuin ulkomailla. Moottori on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä autoilun, liikenteen ja ajoneuvomatkailun aikakauslehti, jota moottori.fi ja Moottorin sosiaalisen median kanavat täydentävät. Autoliiton jäsenet saavat Moottorin jäsenetuna. Tästä voit lukea lisää Autoliitosta www.autoliitto.fi.
 

Haemme nyt positiivista ja asiakaspalveluhenkistä Markkinointikoordinaattoria kokoaikaiseen vanhempainvapaasijaisuuteen

 

Tehtävä:
Markkinointikoordinaattorina kuulut viestintäyksikköömme ja lähin tiimisi koostuu toisesta markkinointikoordinaattorista ja markkinointipäälliköstä. Tässä tehtävässä toimit tärkeässä roolissa omille jäsenillemme, jäsenetukumppaneillemme ja myös omalle organisaatiollemme. Toimit yhteyshenkilönä jäsenetukumppaneillemme ja kehität jatkuvasti yhteistyötä heidän kanssaan. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu myös:

  • Uutiskirjeiden laatiminen ja lähettäminen sekä jäseneduista viestiminen
  • Tietojen ylläpito verkkosivuillamme
  • Yhteiskampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä markkinointipäällikkömme kanssa
  • Painotuotteiden suunnittelu ja tilaaminen

Lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan sosiaalista mediaa jäsenetujen osalta.

Haemme:
Markkinointikoordinaattorin rooli on pienessä tiimissämme ja koko organisaatiollemme hyvin keskeinen ja toimit myös yhteyshenkilönä tärkeille jäsenetukumppaneillemme, joten toivomme, että olet positiivinen, oma-aloitteinen, luotettava ja yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Tehtävääsi kuuluu laatia uutiskirjeitä ja päivittää verkkosivujamme. Tämän takia suomen kielen taitosi tulee olla erinomainen, myös kirjallisesti. Ammattilaisena olet luonnollisesti ylpeä työstäsi ja sen jäljestä ja lisäksi tarkkuus sekä huolellisuus ovat sinulle itsestäänselvyyksiä kaikessa tekemisessäsi. Sinulla voi olla positioon soveltuva koulutus tai työssä hankittua osaamista tehtäviin liittyen. Tehtävässäsi tulet käyttämään mm. MS Officea, LianaMaileria ja WordPressiä. LianaMailerin ja WordPressin osaaminen ei ole edellytys, mutta toivomme, että olet nopea oppimaan uusia järjestelmiä ja avoin uusia haasteita kohtaan. Myös Photoshopin perusosaamisesta on hyötyä tässä tehtävässä.


Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen työn ja mukavan työilmapiirin.
  • Laaja-alaisen ja mielenkiintoisen työtehtävän.
  • Innostuneen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan
  • Työterveysedut sekä joustavat etätyömahdollisuudet


Tämä on määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus, joka alkaa joustavasti elokuun puolenvälin jälkeen ja jatkuu 15.3.2024 asti. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Hämeentiellä, Vallilan siirtolapuutarhaa vastapäätä.


Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab, www.adiente.fi
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.6.2023. Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikanen vanhempainvapaasijaisuus
Logo

Markkinointikoordinaattori, Autoliitto ry

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!