Markkinointipäällikkö

Tiesitkö, että Myllyn Paras on Suomen suurin pastatalo tai neljänneksi vastuullisin elintarvikebrändi Suomessa? Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan tuottamaan markkinointisisältöä ja jakamaan yllä mainitun kaltaisia knoppitietoja laajalle yleisölle.

 

Etsimme nyt markkinointipäällikköä äitiysloman sijaisuuteen Hyvinkäälle!

 

Tässä roolissa pääset toimimaan erilaisten markkinointikampanjoiden operatiivisena projektipäällikkönä yhdessä mainostoimistojen kanssa, sekä tekemään myynnille erilaisia materiaaleja kuten myyntisivuja, esitteitä ja POS-materiaaleja. Vastaat osana tiimiä myös verkkosivuston ja somekanavien sisällöntuottamisesta sekä ylläpidosta.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 30.11.2021-21.10.2022.

Toivomme sinun olevan tarkka ja huolellinen sisällön tuottaja, jolla on hallussa valo- ja videokuvauksen lisäksi Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator ja Premiere.  

Sinulla on jo kokemusta verkkosivuston ylläpidosta sekä mielellään HubSpot-markkinoinnin automaatiojärjestelmästä ja Googlen palveluista (Search Console, Analytics, Data Studio, Tag Manager, Drive) sekä perusymmärrystä HTML:stä.

Markkinointipäällikön tehtävässä menestyt, mikäli olet oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön tyyppi, joka on valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin!

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan, jossa pääset vahvistamaan monipuolisesti markkinointiosaamistasi ja tuomaan oman panoksesi yhden Suomen arvostetuimpiin lukeutuvan elintarvikebrändin markkinointiin.

Lisäksi pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä mainostoimistojen kanssa. Tuleva tiimisi on pieni ja ketterä, jossa toisia tuetaan ja puhalletaan yhteen hiileen. Meillä työskentelemisessä on mukana aina Tekemisen maku!

 

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si 20.10.2021 mennessä osoitteessa  www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat.

 

Lisätietoja antavat

Johanna Kemppinen, markkinointijohtaja, Myllyn Paras, p. 044 312 2037 -> to 7.10. klo 14-16 ja ti 12.10. klo 10-12

Heidi Tuomikorpi, konsultti, Eezy Personnel, p. 043 824 3261

Haku alkaa ja päättyy

Myllyn Paras

Myllyn Paras on vuonna 1928 perustettu hyvinkääläinen yritys, joka valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksellä on kaksi tehdasta Hyvinkäällä ja yksi Tammelassa. Myllyn Paras on yksi Suomen arvostetuimpia elintarvikebrändejä. Yritys valmistaa tuotteita myös vientiin. Yhteensä Myllyn Paras työllistää noin 110 työntekijää.

Lisätietoja: www.myllynparas.fi

Sijainti: Hyvinkää
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!