Markkinointipäällikkö

Etsimme nyt markkinointipäällikköä kehittämään Eezy Kevytyrittäjien ja Eezy Valmennuskeskuksen brändejä ja tuloksellista markkinointia.

Eezy Kevytyrittäjät on Suomen ensimmäinen kevytyrittäjäpalvelu, joka on tunnettu vastuullisuudestaan ja poikkeuksellisen hyvästä asiakaspalvelustaan. Eezy Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin useilla eri paikkakunnilla, ja vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Eezy Valmennuskeskuksen kurssien avulla.

Eezy Kevytyrittäjien ja Eezy Valmennuskeskuksen markkinointipäällikkönä vastaat molempien palveluiden brändin kehittämisestä ja varmistat liiketoimintamme menestyksen erityisesti digitaalisen markkinoinnin avulla. Vastuullasi on luoda liiketoimintatavoitteitamme tukevat markkinoinnin suunnitelmat ja budjetit sekä johtaa niiden suunnitelmallista toteuttamista ja kustannusseurantaa.  Mittaat ja analysoit markkinoinnin tuloksia ja teet sen perusteella tarvittavia toimenpiteitä. Toimit kahden hengen tiimin esihenkilönä, ja yhdessä tiimisi kanssa pidät hallussa ja kehität markkinointimme kanavia, tuntosarvet herkkinä toimintaympäristön muutoksille.

Tehtävä sijoittuu Helsinkiin, jossa pääset työskentelemään tiiviisti liiketoiminnan ytimestä konsernin muiden markkinoinnin tiimien kanssa. 

Onnistumisesi avainsanat

Etsimme nyt kokenutta dataan pohjautuvan markkinoinnin asiantuntijaa, jolla on useamman vuoden kokemus sekä näyttöjä onnistumisista, mieluiten B2C-puolelta. Markkinoinnin automaatioon liittyvä käytännön osaaminen, aikaisempi kokemus tai erinomaiset valmiudet esihenkilötyöhön sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tukevat onnistumistasi. Viihdyt dynaamisessa ympäristössä, jossa kauppaa tehdään joka päivä.   

Eezy luo Onnistumisia

Eezyn visio on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. Markkinointipäällikkönä sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta markkinoinnin näkökulmasta. Tueksesi saat konsernimme laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Eezyllä pääset nauttimaan niin henkilöstöeduista, mahtavista työkavereista kuin monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä.

Työskentelyssäsi on tukena markkinoinnin ammattitaitoinen tiimi eri yksiköissä sekä omien liiketoimintojesi avainhenkilöt. Tuleva esihenkilösi Saija Hellstén kuvailee Eezy Kevytyrittäjien tiimiä näin:

”Tiimissäni on mahtava joukko erilaisia ihmisiä, joita yhdistää kokemus siitä, että teemme merkityksellistä työtä sekä asiakkaidemme että yhteiskunnan näkökulmasta. Tämä näkyy myös siinä, että haluamme jatkuvasti kehittää sekä palvelua että omaa toimintaamme voidaksemme tukea asiakkaidemme onnistumista ja tarjota erinomaista palvelua kanavasta riippumatta.”

Tästä eteenpäin

Tule mukaan Eezyn kasvutarinaan hakemalla tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 28.11.2022. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.

Tehtävässä toivottu aloituspäivä olisi mahdollisimman pian vuoden vaihteen jälkeen.

Mikäli sinulla herää rekrytointiprosessista kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn Talent Acquisition Partneriin Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Eezy Kevytyrittäjät & Eezy Valmennuskeskus

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistämme vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea. Eezyn ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305,5 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Autamme niin työntekijöitä kuin työnantajia saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

Sijainti: Itämerenkatu 3A

 

Logo

Markkinointipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!