Markkinointisuunnittelija

TVT Asunnot Oy, Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku
Hae tähän työpaikkaan

Haussa huipputyyppi!

Markkinointisuunnittelija

 

Haluatko elämääsi uusia haasteita? Nyt on tarjolla mahdollisuus siihen paljon puhuttuun unelmaduuniin. Ai miten niin? Lue ja vakuutu!
 

Sinua odottaa todella monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä

Tehtäväsi nivoutuu siihen ihmiselle kaikkein tärkeimpään eli kotiin. Vastuullasi on kotiemme kohdemarkkinoinnin suunnittelu, toteutus ja seuranta. Koteja on sekä uusia, peruskorjattuja että käytöstä vapautuneita. Et ole tehtävässäsi yksin, vaan työt tehdään tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Olet vuokraustiimimme kuudes jäsen ja sieltä löytyvätkin läheisimmät työtoverisi ja yhteistyökumppanisi. Lisäksi teet yhteistyötä varsinkin rakennuttamisen, isännöinnin ja viestinnän kanssa. Jokainen kohde muodostaa markkinointiin tullessaan oman projektinsa. Sinun tehtäväsi on vastata, että kaikki nämä projektit liikkuvat omissa aikatauluissaan eteenpäin. Tuotat myös itse markkinointiin liittyvää materiaalia, kuten digi- ja printti-ilmoituksia, esitteitä, työmaatauluja, päivität markkinointimateriaalia nettisivuillemme ja hoidat kuvausjärjestelyitä. Silloin kun omat resurssimme eivät riitä, hankit ostopalveluna esim. valokuvausta, videokuvausta tai muuta materiaalia. Tämän projektityön lisäksi vastaat siitä, että vuosisuunnitelmassamme aikataulutetut markkinointitoimet toteutuvat. Sinun käsissäsi on myös valta ja vastuu siitä, että markkinointityövälineemme ovat juuri meidän käyttöömme tarkoituksenmukaisimmat ja että pysymme niiden suhteen kehityksen mukana. Oman organisaation lisäksi myös ulkoiset palveluntarjoajat sekä ohjelmistotoimittajat ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitasi.
 
Kuten jo ehkä huomasitkin, markkinointisuunnittelija pääsee meillä todella kiinnostavien ja moninaisten työtehtävien pariin. Meillä jos missä, pääset aitiopaikalta seuraamaan, mitä kiinteistöalalla täällä päin tapahtuu. Pienen markkinointiorganisaation myötä pääset laaja-alaisesti tekemään markkinoinnin eri työtehtäviä, eikä sinun tarvitse tyytyä tekemään vain pientä sinulle osoitettua siivua. Yhtiö on myös sopivan kokoinen siinä suhteessa, että hierarkiataso on matala, tunnelma mukavan kotoinen ja opit varmasti tuntemaan jokaisen TVT:läisen. 
 

Millainen tyyppi olisi meille se "perfect match"

Uskomme, että menestyt parhaiten tehtävässä, jos omaat alalta joko ammattikorkea- tai korkeakoulutasoisen koulutuksen. Markkinointitehtävistä tulisi olla vähintään muutaman vuoden työkokemus. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Sujuvan ja ymmärrettävän tekstin tuottaminen molemmilla kielillä on sinulle helppoa. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien (PhotoShop, InDesign ja Canva) käyttö on tarpeen tässä tehtävässä. Hallitset digimarkkinoinnin ja osaat tuottaa kaupallista sisältöä eri kanaviin. Myös nettisivujen päivittäminen on sinulle tuttua. Olisi mahtavaa, jos sinulla olisi kokemusta myös erilaisista kehitysprojekteista, esim. nettisivujen kehittämisestä. Plussaa on, jos tunnet kiinteistöalaa jo entuudestaan. Sinulle on myös varmasti etua valokuvaus- ja videointitaidoista sekä niiden editointitaidoista. Jos pystyt perustelemaan, miten olisit sopiva jollakin muulla taustalla, laita ihmeessä siinäkin tapauksessa hakemusta tulemaan.
 
Avoin tehtävä on vahvasti tiimityötä, joten siinä onnistuminen vaatii halua toimia yhdessä toisten kanssa, jokaisen vahvuuksia hyödyntäen. Koska sinä vastaat projektien aikatauluista, sinulla on oltava jämäkkä ote siihen, että oikeita asioita tapahtuu oikeaan aikaan ja että tulos on tavoittelemamme laadun mukaista. Nautit erilaisista työpäivistä, eikä sinua haittaa nopeatkaan suunnitelmien muutokset. Haluat kehittää työvälineitä ja prosesseja jouhevammaksi, ja sitä kautta sekä omaa että muiden työtä edelleen mielekkäämmäksi. Odotamme, että teet työtäsi luovalla ja innovatiivisella otteella muitakin innostaen. Pääset liikkumaan työssäsi kohdekäyntien merkeissä, joten ajokortti ja oma auto on tarpeellinen.
 

Merkityksellistä työtä parhaan tiimin kanssa

TVT:llä on tärkeä yhteiskunnallinen tehtävä. Tarjoamme turvallista ja viihtyisää asumista Turun seudulla. Viimeisimmät sisustusbuumit tai design eivät ole tavoitteitamme. Siksi etsimmekin henkilöä, jolle yhteiskunnallisesti vaikuttava työ on tärkeää ja joka haluaa löytää koteja ihan tavallisille ihmisille. Yhteisössämme on erittäin tärkeää, että tiimin sisällä on hyvä henki. Apua saa aina, kun pyytää ja huumorin voimin teemme mielekkäiden työtehtävien parissa työskentelystä vieläkin antoisampaa. Olemme itsenäinen osakeyhtiö, mutta kaupunkiorganisaatioon kuuluminen tuo vakautta ja mahdollistaa hyviä etuja, esimerkiksi pitkällä alan kokemuksella pitkät lomat. Työtyytyväisyyskyselymme osoittavat, että meillä oikeasti viihdytään. Me TVT:llä haluamme tehdä työtä, jolla on merkitystä.
 
Vakuutuitko? Hae paikkaa ja vakuuta vuorostasi meidät!
 
Lisätietoja antaa asuntopalvelupäällikkö Erja Ylitalo, p. 02 262 4898. Parhaiten tavoitat hänet maanantaina 18.9.2023 klo 13-15, keskiviikkona 20.9.2023 klo 9-11 tai torstaina 28.9.2023 klo 14-16.
 
 
 

Haku alkaa ja päättyy

TVT Asunnot Oy

TVT Asunnot Oy on Turun seudun suurin kiinteistöalan toimija. Yhtiöllä on alueella yli 11.000 kohtuuhintaista ja laadukasta vuokra-asuntoa kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Yhtiön tavoitteena on ylläpitää ja edistää hyvää ja turvallista asumista sekä asuinympäristön viihtyisyyttä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Yhteistyötä kanssasi tällä kiinteistöalan näköalapaikalla tekee noin 70 osaavan ammattilaisen joukko. Lue lisää TVT Asunnoista www.tvt.fi.

Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku
https://www.tvt.fi/rekry
Logo

Markkinointisuunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!