Matematiikan, fysiikan ja kemian opettaja

STEP-koulutus
Järvenpääntie 640
Haku alkaa ja päättyy

Haemme STEP-koulutukseen Järvenpään kampukselle matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opettajaa ajalle 1.1.-30.6.2022. Tehtävään kuuluu matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan tehtävät ammatillisessa koulutuksessa. Tehtävään sisältyy lähiopetuksen lisäksi opetusta ja ohjausta digitaalisissa ympäristöissä. Tehtävään saattaa sisältyä opetusta myös aikuisten perusopetuksessa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä kokoaikainen määräaikainen. Tehtävä voi olla myös osa-aikainen jos se sopii paremmin valittavalle henkilölle. Noudatamme työsuhteen alussa 3 kuukauden koeaikaa. 

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 1.12.2021. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Eija Lyly, p. 040 146 4943 (maanantaisin klo. 15-16 ja torstaisin klo 8:30-9:30).

Etsimämme henkilö

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Ei haittaa jos opintosi ovat loppuvaiheessa. Lisäksi edellytämme halua kehittää ja kehittyä yhdessä oppilaitoksen työyhteisön kanssa. VILLEn ja Pinjan (Moodlen) osaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme itsenäisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia erilaisissa oppimisympäristöissä ja verkostoissa.

STEP-koulutus

TULE SELLAISENA KUIN OLET!

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!