Matkailupalvelualan ammattilainen

TOTEUTA ELÄMYKSELLISIÄ HETKIÄ WOIKOSKI FEELINGILLÄ!

Onko sinulla kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai ravintola-alalta ja haluat olla toteuttamassa Woikoski Feelingin vieraille elämyksellisiä hetkiä?  

Haemme nyt Woikoski Feelingille sinua

MATKAILUPALVELUALAN AMMATTILAINEN

Luonnon keskellä sijaitsevien kohteidemme, WHD Gård ja Kirjokiven Kartano, toiminta perustuu pitkälti paikallisuuteen, mikä näkyy meillä lähitilojen tuotteiden hyödyntämisenä ja välittävänä palveluna. Tuotamme vieraillemme ruoan, juoman ja majoituspalveluidemme sekä erilaisten aktiviteettien kautta laadukkaita elämyksiä. Kohteillamme on pitkä historia ja mielellämme kerromme tarinaamme myös vieraillemme. Meille laatu, vastuullisuus ja vieraidemme odotusten ylittäminen ovat toimintamme keskiössä.

Oletpa sitten nuori tai jo kokeneempi alan osaaja, nyt on mahdollisuus päästä monipuoliseen työhön asiakaspalvelun ja ravintolatyön pariin. Arvostamme aiempaa ravintolatyökokemusta, mutta tärkeämpänä pidämme vastuullista asennetta omaan työhösi ja aitoa halua yllättää asiakkaat iloisesti jokaisessa työvuorossa. Kykenet toimimaan osana tiivistä työyhteisöä, mutta osaat tarttua toimeen myös oma-aloitteisesti. Tiimimme on pieni, mutta tehokas ja energinen.

Tehtävässä toimimista tukee aiempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä ja matkailu- tai ravintola-alan koulutus, hyvä suomen ja englannin kielen sujuva kirjallinen sekä suullinen taito. Hygienia- ja anniskelupassi ovat tehtävässä välttämättömiä.  

Tarjoamme vakinaisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkan sekä bonuksena upean työympäristön luonnon keskellä. Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus saada monipuolista työkokemusta ja myös kehittää omaa osaamistasi matkailu- ja vapaa-ajan palveluiden parissa.

Lisätietoja saat soittamalla rekrytointikumppanillemme, Eezy Personnel, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi. Soita rohkeasti ja kysy lisää – kerromme mielellämme tästä monipuolisesta tehtävästä sinulle.

Hae tehtävään 25.5. mennessä lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi os. www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/ Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan viipymättä.

 

 

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling on valikoima elämyksiä ja palveluita suomalaisen luonnon keskellä puhtaassa ja ainutlaatuisessa ympäristössä. Woikoski Feelingin kohteet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ja erityisen tunnettuja olemme palvelustamme. Elämme tarinoilla joita kohteidemme värikäs historia meille tarjoilee, mutta luomme niitä myös jatkuvasti lisää kohtaamisien ja tapahtumien myötä. Palvelujen pääkohteet WHD Gård ja Kirjokiven kartano. Tutustu kohteisiin ja palveluihin www.woikoskifeeling.fi

 

Sijainti: Nurmaa, Mäntyharju
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!