Media-alan varautumisasiantuntija

Haemme Tiedon huoltovarmuus -tiimiin Media-alan varautumisasiantuntijaa.

Asiantuntija toimii media-alan huoltovarmuustoimien toimeenpano- ja kehittämistehtävissä, ja vastaa käytännön yhteistyöstä media-alan poolissa. Osallistut tarvittaessa tiimin vastuulla olevaan Digitaalinen turvallisuus 2030 -ohjelmaan liittyvien projektien koordinoimiseen ja toimeenpanoon. Osallistut tiedon huoltovarmuuden ja media-alan varautumisen suunnitteluun ja kehittämistarpeiden tunnistamiseen sekä huoltovarmuuteen liittyvän media-alan tilannekuvan muodostamiseen. Tuet myös Ylen varautumiseen liittyviä lakisääteisiä tehtäviä.

Toivomme sinulta

Ylempää korkeakoulututkintoa ja usean vuoden monipuolista media-alan asiantuntijatyökokemusta. Olet hankkinut asiantuntemuksesi media- tai viestintäalalta ja/tai viranomais- tai järjestötehtävissä. Arvostamme laajaa viestintäalan tuntemusta, ymmärrystä kaupallisista asioista, sekä valmiita verkostoja alalla. Kokemus projektitehtävistä on eduksi. Sinulla on erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito. Hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lähestyt asioita systemaattisesti ja analyyttisesti. Olet toimintatavoiltasi aloitteellinen, viet asioita loppuun ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät kommunikointi-, neuvottelu-, ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle

Huoltovarmuuskeskus on kehittyvä asiantuntijatalo, jossa työskentelee tällä hetkellä 70 eri alojen osaajaa. Teemme merkityksellistä työtä sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti. Tarjoamme sinulle itsenäisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tarjoamme sinulle dynaamisen työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja työskentelemme hybridimallilla siinä määrin kuin työtehtävät sen mahdollistavat.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa johtava varautumisasiantuntija Antti Sillanpää, puh. ​029 505 1061 (puhelinaika 25.11. klo 12.00-13.30) ja MPS:n konsultti Ville Rantalainen puh. 020 746 9472 (puhelinaika 23.11. klo 12.30-14.00).

Hae tehtävää hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan palkkatoive, CV ja hakemuksesi 29.11. mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen (2v, 31.12.2024 asti)

Huoltovarmuuskeskus

Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Huoltovarmuuden varmistamisessa elinkeinoelämän ja julkishallinnon välinen yhteistyö on ratkaisevassa asemassa. Huoltovarmuuskeskus tukee tätä yhteistyötä ohjaamalla huoltovarmuusorganisaatioiden sektorien ja poolien toimintaa. Lisätietoja www.huoltovarmuuskeskus.fi

Sijainti: Aleksanterinkatu 48 A, Helsinki

 

Logo

Media-alan varautumisasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!