Mekaanikko, Koiviston Auto, Helsinki

Koiviston Auto Helsinki Oy etsii linja-autojen kunnossapitoon mekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruskeasuon varikolle.

Toivomme

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Työkokemusta mekaanikon töistä, hyötyajoneuvo- tai autosähkömekaanikon kokemus katsotaan eduksi
 • Luotettavuutta, ahkeruutta ja positiivista asennetta
 • Halua kehittää omaa ammattitaitoa ja oppia uutta

Tarjoamme

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan ammattitaitoisessa ja rennossa työyhteisössä, voimakkaasti sähköistyvän kaupunkiliikenteen parissa.
 • Siistin ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön, modernit työskentelytavat sekä työkalut
 • Vakituisen työpaikan Suomen suurimmassa linja-autokonsernissa

 

Miksi liittyä Koiviston Auton tiimiin?

 1. Vastuullista ja itsenäistä työtä Suomen suurimmassa linja-autoyhtiössä: Saat mahdollisuuden olla oman alasi ammattilainen ja tehdä merkityksellistä työtä suuressa ja vaikutusvaltaisessa organisaatiossa.
 2. Aito ja lämminhenkinen työyhteisö: Meillä ei tarvitse piilotella persoonallisuuttasi. Arvostamme jokaista työntekijäämme juuri sellaisena kuin olet, ja meillä on rento ja avoin ilmapiiri.
 3. Tasa-arvoinen ja inhimillinen johtaminen: Meillä johtamisessa keskitytään ihmiseen. Panostamme tasa-arvoon, johdonmukaisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jotta jokainen voi kukoistaa työssään.
 4. Tyylikkäät ja käytännölliset työvaatteet: Pukeutuminen ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja käytännöllistä. Meillä saat yllesi laadukkaat työvaatteet, jotka tekevät päivittäisestä työstäsi vieläkin miellyttävämpää.
 5. Alennukset ja edut kumppaneilta: Caps-henkilöstöetuohjelman avulla saat mahtavia alennuksia ja etuja monilta yhteistyökumppaneiltamme. Nauti elämästäsi enemmän, kun saat enemmän vastinetta rahallesi.
 6. Huippuluokan työterveyspalvelut: Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme huippuluokan työterveyspalvelut yksityisellä palveluntuottajalla.
 7. Ilmaisia matkalippuja OnniBusin koko Suomen verkostossa: Liity meihin ja saat mahdollisuuden tutustua Suomeen ilmaiseksi. Matkusta OnniBusilla ja koe Suomen upeat maisemat ilman kustannuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Koiviston Auto Helsingin Ruskeasuon varikon korjaamopäällikkö Hannu Villman p. 010 477 4519, hannu.villman@koivistonauto.fi. (viikoilla 24 ja 26)

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

Koiviston Auto Helsinki

Koiviston Auto Helsinki Oy on yksi pääkaupunkiseudun suurimpia joukkoliikenteen tuottajia (hsl.fi). Tehtävämme on palvella pääkaupunkiseudun ihmisiä heidän jokapäiväisen liikkumisensa tarpeissa. Tätä palvelua tuottavat lähes 820 kuljettajaamme 350 linja-autolla.

Sähköposti: rekry@koivistonauto.fi
Logo

Mekaanikko, Koiviston Auto, Helsinki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!