Mekaaninen asentaja, kokoaikainen, määraikainen, Akaa

Etsimme asiakkaallemme Akaaseen mekaanista asentajaa määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Tässä työssä tulet tekemään mekaanista kokoonpanoa kuvien perusteella ja työssäsi asennat moninaisia koneiden/laitteiden osia sekä teet mm. kaapelointia. Työpäivääsi saattaa kuulua myös pieniä hitsaustöitä. Edellytämme reipasta ja aktiivista työotetta, kuvien lukutaitoa ja hyvää fyysistä kuntoa, sekä ongelmanratkaisukykyä. 

 

Aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä on ehdottomasti eduksi, samoin kuin koulutus alaan liittyen. Työsuhteen alussa saat kuitenkin kattavan perehdytyksen työhön. 

Katsomme eduksi myös tulityökortin ja trukkikortin. Tarvittavat työvaatteet saat meiltä SOLilta. 

 

Tarjoamme sinulle:

  • Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan
  • Monipuoliset uramahdollisuudet
  • Mukavat työkaverit ja hyvät työskentelytilat
  • Palkkauksen osaamisen mukaan

Toivomme sinulta:

  • Perusosaamista kokoonpanosta ja työkalujen käytöstä sekä piirustusten lukutaitoa
  • Soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-, kone- tai automaatioala)
  • Suomen kielen taitoa
  • Hyvää fyysistä kuntoa

 

Työtä tehdään tällä hetkellä arkisin päivävuorossa, mutta toivomme, että sinulla olisi valmius myös 2- vuorotyöhön. Työpaikalle on hyvät kulkuyhteydet ja pääset työskentelemään siistissä ja valoisassa tuotantotilassa. Valitun henkilön kanssa solmitaan määräaikainen työsuhde SOL Henkilöstöpalveluiden kanssa noin 6-8 kk ajalle. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet myös jatkosopimukseen.

 

Palkkataso on osaamisen ja kokemuksen mukaan n. 2000- 3000€/kk (tuntipalkkaus). Lisätiedot työpaikasta saat SOL Henkilöstöpalveluiden Niinalta, niina.vuoksi@sol.fi puh. 050 411 1878. Haethan paikkaa pikaisesti järjestelmämme kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan mahdollisimman pian. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0504111878
Sähköposti: niina.vuoksi@sol.fi

Logo

Mekaaninen asentaja, kokoaikainen, määraikainen, Akaa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!